اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
مهندسی معماری

12 مرحله طراحی و اجرای ساختمان اداری برای کارفرمایان

طراحی و اجرای ساختمان اداری برای کارفرمایان

تصمیم برای ایجاد یک ساختمان تجاری جدید برای کسب و کار تصمیم بزرگی است. طراحی و اجرای ساختمان اداری از ابتدا نیاز به برنامه ریزی دقیق و زیادی دارد و برای اطمینان از موفقیت آمیز بودن فرآیند، کارهای خاصی وجود دارد که باید انجام دهید اگر به عنوان کارفرما یا صاحب کسب و کار قصد شروع برای طراحی و اجرای پروژه اداری خود را دارید و نمی دانید این فرایند را چطور و از کجا آغاز کنید در ادامه مطلب همراه پورتال جامع مهندسین ایران باشید.

۱-بودجه خود را مشخص کنید .

یکی از مهمترین کارهایی که باید قبل از شروع ساخت ساختمان اداری خود انجام دهید این است که تمام بودجه خود را سازماندهی کنید. این شامل جمع آوری تمام اطلاعات در مورد ساختاری که می خواهید بسازید و همچنین سود فعلی و پیش بینی شده کسب و کار ، میزان وام بانکی و تدوین دقیق جدول زمانی پروژه است .

طراحی و اجرای ساختمان اداری

۲-تیم یا شرکت معماری متخصص و با تجربه انتخاب کنید !

شما می خواهید این ساختمان تجاری جدید به خوبی برای شما کار کند و تمام نیازهای کسب و کار رو به رشد شما را برآورده کند. ممکن است در ذهن خود تصوری از آنچه دوست دارید داشته باشید، اما بهترین راه برای تحقق این دیدگاه، استخدام یک طراح یا شرکت معماری متخصص است که می‌تواند چشم‌انداز شما را در نظر بگیرد و طرحی را ایجاد کند که از نظر ساختاری مناسب باشد، تمام قوانین و استانداردهای اجرایی ساختمان تجاری اداری را برآورده کند، همچنین تمام نیازهای شما را به طور همزمان در نظر بگیرد.

طراحی و اجرای ساختمان اداری

۳- یک پیمانکار مناسب انتخاب کنید

هنگامی که طرح ساختمان اداری ایجاد شد، پیدا کردن یک پیمانکار عالی برای انتقال این طرح از کاغذ به واقعیت مهم است برای پیدا کردن یک پیمانکار عالی، مهم است که تحقیقات خود را در ابعاد وسیعی انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که پیمانکاری که انتخاب می کنید دارای مجوز مناسب و همچنین بیمه شده باشد. حتما نمونه پروژه های قبلی او را ارزیابی کنید که آیا آنها برای شما مناسب هستند یا نه. همچنین ببینید که شما دو نفر چگونه از نظر شخصیتی با هم تعامل دارید زیرا در طول پروژه زمان زیادی را با آنها سپری خواهید کرد.

۴-اخذ مجوز و پروانه ساخت

قبل از اینکه بتوانید پروژه خود را شروع کنید، باید مجوز های اجرایی مناسب را داشته باشید. شرایط لازم برای مجوز بسته به شهر و منطقه ای که در آن زندگی می کنید متفاوت است، بنابراین مهم است که با قوانین منطقه خود آشنا شویدو مراحل اداری معینی را طی کنید از آنجایی که این کار به زمان نیاز دارد، مهم است که این موضوع را در جدول زمانی پروژه خود در نظر بگیرید.

۵-بررسی زمین و آزمایش خاک

با در دست داشتن مجوز ساخت و ساز، اکنون می خواهید زمینی را که قصد ساخت آن را دارید بررسی کنید برای اطمینان از اینکه زمین در واقع زمین خوبی برای ساختن ساختار شماست، مهم است. یک نقشه بردار زمین خاک را آزمایش می کند تا مطمئن شود که می تواند سازه شما را پشتیبانی کند و همچنین بررسی می کند که آیا ساختارهای باقی مانده از گذشته موجود در زیر خاک وجود دارد یا خیر همچنین ممکن است بتوانند اطلاعاتی در مورد تاریخچه زمین های اطراف در اختیار شما قرار دهند که ممکن است برای شما مفید باشد.

طراحی و اجرای ساختمان اداری

۶-پیشنهادهای متعدد دریافت کنید

هنگامی که با پیمانکار خود برای دریافت مناقصه در مورد کارهایی مانند کارهای برقی، لوله کشی و غیره کار می کنید، بسیار مهم است که چندین پیشنهاد دریافت کنید. دریافت بیش از یک پیشنهاد به شما این امکان را می دهد که بهترین قیمت را برای کاری که می خواهید انجام دهید دریافت کنید. همچنین این فرصت را به شما می دهد که با چندین پیمانکار فرعی ملاقات کنیدکه به شما این امکان را می‌دهد تا ببینید که چقدر با تجربه هستند، چه نوع پروژه‌هایی مانند پروژه شما در گذشته انجام داده‌اند.

طراحی و اجرای ساختمان اداری

۷-برای شکست های احتمالی برنامه ریزی کنید

مهم نیست که نقشه ساختمان اداری شما چقدر دقیق و کامل باشد، ممکن است با شکست مواجه شوید. آب و هوا ممکن است به نفع شما نباشد، ممکن است موردی اشتباهی سفارش داده شده باشد، ممکن است چیزی در محل کار خراب شود، ممکن است یک کارمند بیمار باشد و این لیست ادامه دارد. این عقب‌نشینی‌ها لازم نیست پروژه را به‌طور کامل از مسیر خارج کنند و اگر برای آنها برنامه‌ریزی کرده باشید و بدانید که در صورت وقوع چه کاری باید انجام دهید، بهتر می‌توان آنها را مدیریت کرد.

طراحی و اجرای ساختمان اداری

۸- در نظر بگیرید که چه تجهیزات و متریال هایی مورد نیاز خواهد بود

احتمالاً برای تکمیل و اجرای ساختمان اداری خود به تجهیزات ساختمانی زیادی نیاز خواهید داشت. مهم است که هزینه این تجهیزات را در نظر بگیرید. شما باید مزایا و معایب اجاره در مقابل خرید هر قطعه از تجهیزات را بسنجید. اجاره اغلب ارزان‌تر است، اما اگر نیاز به نگهداری تجهیزات برای مدت زمان زیادی داشته باشید، ممکن است گران شود اما اگر بتوانید در آینده از تجهیزات ساختمانی استفاده کنید، خرید ممکن است ایده بهتری باشد.

طراحی و اجرای ساختمان اداری

۹- مستندسازی

ثبت سوابق بسیار مهم است. در طول پروژه ساخت و ساز افراد زیادی برای شما کار می کنند و تنها راه برای پیگیری واقعی همه چیز، مستندسازی است. این تضمین می‌کند که مقدار مناسب پول به همه کسانی که برای شما کار می‌کنند پرداخت می‌شود و کمک می‌کند همه با شما صادق باشند و طبق جدول زمانی تکمیل پروژه‌های پیشرفت کند.

۱۰- هزینه نوسان مصالح ساختمانی را در نظر بگیرید

هزینه برخی از مصالح ساختمانی بر اساس عرضه و تقاضا در نوسان خواهد بود. این می تواند بسته به فصل، میزان ساخت و ساز در منطقه ، تغییرات بازار سرمایه و غیره تغییر کند. از آنجایی که این نوسانات گاهی اوقات ممکن است از نظر مالی سخت باشد، مهم است که بودجه اضافی را برای این نوسان در نظر بگیرید اگر قرار باشد چیزی در همان قیمت بماند، یا حتی قیمتش کاهش یابد، به سادگی پول اضافی در بودجه خود دارید و اگر نه با پیش بینی برخورد مناسب تری با اوضاع داشته اید.

۱۱- یک مهندس منظر استخدام کنید

پس از تکمیل و اجرای ساختمان ادارای، نوبت به محوطه سازی نمای بیرونی می رسد. برای اطمینان از اینکه منظر به درستی طراحی، مهندسی و تکمیل شده است، مهم است که یک مهندس منظر استخدام کنید. آنها با شما همکاری خواهند کرد تا یک طراحی اصولی داشته باشید…

۱۲- در طول فرآیند حضور داشته باشید

از ابتدا تا انتها، حضور شما( نه صرفا فیزیکی) برای پروژه بسیار مهم است تا اطمینان حاصل شود که همه بر سر کار باقی می مانند و کارها به گونه ای انجام می شود که شما می خواهید. همچنین، مطمئن شوید که به طور منظم با پیمانکار خود تماس می گیرید تا ببینید کارها چگونه پیش می رود و از هرگونه به روز رسانی پروژه مطلع شوید یا این پیگیری را به افراد مطلع و متخصص بسپارید.
این مراحل تضمین می کند که پروژه شما تا حد امکان روان پیش می رود. بهترین راه برای مقابله با چالش ها و مشکلات در هر پروژه ای برنامه‌ریزی و ارتباط عالی است.

 

منبع: arel ، anthamgroup

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا