اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
رپورتاژ آگهی

چگونه لوله های زهکشی شکسته زیرزمینی را تعمیر کنیم؟

چگونه لوله های زهکشی شکسته زیرزمینی را تعمیر کنیم؟

بسیاری از افراد گمان می کنند شکستن لوله زهکشی مشکلی جدی نیست. اما اگر آن را به حال خود بگذارید می تواند برای سیستم زهکشی، مشکلات زیادی به بار بیاورد. خوشبختانه تعمیر آن امکان پذیر بوده و می توانید بدون نگرانی این کار را انجام دهید.اگر می‌خواهید از یک متخصص کمک بگیرید می‌تونید در قدم اول می‌توانید برآورد قیمت لوله کشی ساختمان را در شهر خودتان داشته باشید. مثلا اگر به دنبال یک لوله کش در تهران باشید می‌توانید درخواست لوله کشی ساختمان ثبت کنید و پس از زمانی کوتاه پیشنهاد متخصصان فعال در بازار را مشاهده کنید. از آنجایی که این متخصصین در بازار صاحب امتیاز و سابقه و کارنامه هستند با در نظر گرفتن همین موارد و نظرات مشتریان قبلی ایشان، می‌توانید انتخابی آگاهانه تر را تجربه کنید.

 

نشانه های وجود شکستگی در لوله های زهکشی زیر زمین

نشانه های وجود شکستگی در لوله های زهکشی زیر زمین وجود دارد، و اگر خیلی زود بتوانید آن را تشخیص دهید می توانید از آسیب های جدی جلوگیری نمایید. نشانه های متداول شکستگی لوله زهکشی عبارتند از:

  • رشد کپک روی دیوارهای خانه
  • هجوم موش ها
  • انسداد و نشت فاضلاب
  • ترک روی دیوار
  • وجود گودال در باغ
  • تخلیه کند زهکشی ها
  • بوی نامطبوع
  • هجوم حشرات
  • علف های شاداب و بسیار سبز
  • ضایعات گندیده مخزن در حیاط پشتی

لوله های زهکشی زیر زمین

گاهی ممکن است متوجه نشانه های شکستگی نشوید. بنابراین، باید هر چند وقت یک بار خانه را به طور حرفه ای مورد بازرسی قرار دهید. به این ترتیب، اگر لوله تخلیه تان شکسته باشد، قبل از وقوع مشکلات جدی، می توانید آن را تعمیر نمایید. البته تعمیر لوله زهکشی توسط خودتان نیز امکان پذیر است، اما بهتر است برای این کار از فردی حرفه ای کمک بگیرید.

فناوری تعمیر لوله بدون نیاز به حفر گودال

ما می توانیم لوله های زهکشی را با فناوری تعمیر بدون حفر گودال، ترمیم کنیم. ما از تکنیک وصله دادن لایه ها مکم می گیریم. این تکنیک، بهترین فناوری تعمیر لوله های ترک خورده، دارای نشتی یا شکسته بدون نیاز به حفر گودال می باشد. فناوری وصله دادن لوله ها برای لوله ای که فقط در یک یا دو قسمت آسیب دیده، بسیار مناسب اس.

لوله های زهکشی را با استفاده از دوربین مداربسته بررسی می کنیم

برای آن که از روش تعمیر لوله بدون نیاز به حفر گودال استفاده کنیم، ابتدا باید لوله ها را با استفاده از دوربین مدار بسته بررسی نماییم. این کار کمک می کند محل دقیق بخش های آسیب دیده را تعیین نماییم. سپس تیوب و لاینر را وارد لوله کرده و برای پیوند دادن آن وصله به بخش آسیب دیده، آن را بالا می بریم. وقتی چسب محکم شد، تیوب را از لوله زهکشی جدا می کنیم. کل فرآیند به سرعت و کاملا موثر انجام می شود. می توانید لوله آسیب دیده خود را بدون نیاز به حفاری و خیلی سریع تعمیر کنید.

لوله های زهکشی

خدمات ویژه تغییر لاینر زهکشی

زمانی که آسیب وارد شده به لوله زهکش شما بیش از اندازه باشد، تغییر لاینر موثرتر خواهد بود. در انجام تغییر لاینر، متخصصان ما یک لاینر دارای رزین را درون زهکشی شکسته نصب می کنند و با استفاده از فشار آب یا هوا آن را گسترش می دهند. خود لاینر در کناره های زهکشی و جایی که آسیب رخ داده قرار می گیرد. وقتی رزین لاینر نصب شد، لوله زهکشی زیرزمین ترمیم می شود.

چگونه خودمان لوله زهکشی شکسته را تعمیر کنیم؟

اگر قصد دارید خودتان لوله زهکشی آسیب دیده تان را تعمیر کنید، به دستورالعمل زیر که توسط متخصصان ما تهیه شده توجه نمایید.

ابتدا لوله شکسته شده را پیدا کنید

اولین گام برای ترمیم لوله های شکسته، شناسایی آن ها می باشد. ابتدا باید گودالی روی زمین حفر کنید تا بتوانید لوله شکسته را پیدا کنید. اگر مطمئن نیستید مکان دقیق کجاست، پس به دنبال نشانه های مشهود آسیب بگیرید؛ نشانه های نظیر بخش های مرطوب، علف های سبز اضافی، و بخش های تخلیه در سینک. پس از این که لوله شکسته را پیدا کردید، زیر لوله شکسته به اندازه شش اینچ حفر کنید. این کار باعث می شود برای انجام تعمیرات، فضای کافی داشته باشید.

برای جدا کردن بخش شکسته لوله را برش دهید

برای تعمیر لوله، باید بخش آسیب دیده را جدا کنید. برای این کار، دو طرف لوله را به اندازه دو اینچ علامت بزنید تا برش را به درستی انجام دهید. بسته به نوع مواد به کار رفته در لوله، باید از دستگاه های برش خاصی استفاده کنید.

یک قطعه لوله زهکشی جدید را اندازه گیری کرده و برش دهید

اکنون زمان آن رسیده تا بخش شکسته را با لوله ای جدید جایگزین نمایید. قبل از آن که لوله جدید را وصل کنید، باید اندازه آن را علامت بزنید تا اندازه قطعه جدید را در دست داشته باشید. همچنین لوله جدید باید قطری مشابه لوله قبلی داشته باشد، در غیر این صورت با مشکلاتی نظیر نشتی مواجه خواهید شد.

لاستیک های انعطاف پذیر را به انتهای لوله نصب کنید، لوله های PVC جدید را در جای خود قرار داده و اتصالات انعطاف پذیر را حرکت دهید تا بخش جدید را بپوشاند. اگر این مرحله را به درستی انجام دهید، لوله بدون وجود نشتی کاملا ترمیم می شود.

لوله های زهکشی

برای پشتیبانی بیشتر گودال را دوباره پر کنید

پس از انجام تعمیر، گودال را به دقت پر کرده و کار را به اتمام برسانید. برای ایجاد پشتیبانی بیشتر، می توانید اطراف این قسمت را با سنگ ریزه بپوشانید.

همانطور که می دانید، برای تعمیر لوله های آسیب دیده راه های فراوانی وجود دارد. در حالی که امکان انجام تعمیرات توسط خودتان وجود دارد، اما اگر در انجام این کار وارد نباشید، بیشتر اوقات ممکن است به جای تعمیر، آسیب بیشتری به لوله ها برسانید. 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا