رپورتاژ آگهی

خرید یونولیت با قیمت مناسب

برای اطلاع از قیمت یونولیت و خرید آن بایستی با یک کارشناس مجرب یا شرکتی مورد اعتماد وارد مذاکره شوید، تا محصولی که با آخرین استاندارد تولید شده است را خریداری نمایید.

یونولیت یا پلی استایرن انبساطی (polystyrene Expanded) یکی از مصالح ساختمانی مهم و پرکاربرد است که با استفاده از فرآورده‌های نفتی در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می‌شود‌. این متریال سفید رنگ و سبک که با نام‌های دیگری مانند استایروفوم، پلاستوفوم و آکاسیف هم شناخته می‌شود، به دلیل ویژگی‌های منحصربه‌فرد مانند پایین‌بودن وزن، مقاومت بالا در مقابل رطوبت و حرارت، عایق صوتی و غیره کاربرد گسترده‌ای در صنعت خودروسازی، صنایع بسته‌بندی، ساخت تجهیزات دندان‌پزشکی، و صنعت ساخت‌وساز دارد. از انواع مختلف پلی استایرن انبساطی در دیوارها، سقف و کف ساختمان‌ها به‌عنوان جایگزین بلوک‌های سفالی و سیمانی استفاده می‌شود. ضخامت و وزن به‌عنوان دو عامل بسیار مهم در زمان خرید انواع آکاسیف حتما باید مورد توجه قرار‌‌‌گیرند‌. در این مقاله قصد داریم به معرفی انواع یونولیت و ویژگی‌های آن‌ها بپردازیم و عوامل موثر در قیمت این متریال را ذکر کنیم.

خرید یونولیت

یونولیت چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

همان‌طور که در مقدمه نیز اشاره کردیم، پلی استایرن انبساطی یا یونولیت، ماده‌ای سفید، سبک و متخلخل به شکل ترموپلاستیکی جامد است که ۵ درصد آن را مواد پلیمری و ۹۵ درصد آن را هوا تشکیل داده‌است. این ماده در درجه حرارت‌های بالا ذوب می‌شود و میزان جذب رطوبت آن برابر با صفر است. مراحل ساخت این متریال عبارتند از: مرحله ‌پیش‌انبساط، مرحله‌ تثبیت و مرحله شکل‌دهی. دانه‌های پلی استایرن بعد از آغشته‌شدن با پنتان و قرارگرفتن در دمای بیشتر از نود درجه سانتی‌گراد و تبخیر‌شدن پنتان و با نگهداری در حالت تعادل به مدت شش الی دوازده ساعت، به حالت تثبیت می‌رسند و در داخل قالب‌ها ریخته می‌شوند تا به شکل مورد نظر درآیند.

از ویژگی‌های مهم پلی استایرن انبساطی می‌توان به مواردی مانند عایق حرارتی و صوتی مناسب، وزن پایین و سبک، قیمت مقرون‌به‌صرفه نسبت به سایر مصالح ساختمانی، حمل‌ونقل راحت، نصب آسان، طول عمر و ماندگاری بالا، عدم پوسیدگی، صرفه‌جویی در مصرف سیمان و گچ، امکان تبدیل به اندازه‌ها و اشکال متنوع، ضربه‌گیر بودن، مقاومت در مقابل فشار، قابلیت چاپ‌پذیری، مقاومت در برابر نفوذ حشرات، داشتن قابلیت بازیافت، نفوذ آب و رطوبت و غیره اشاره کرد.

قیمت یونولیت

آشنایی با انواع مختلف یونولیت

یونولیت‌ دارای انواع متنوعی است که در ادامه با آن‌ها آشنا خواهید شد.

  • پلاستوفوم فشرده

یکی از انواع پلاستوفوم که تحت فشار زیاد تولید می‌شود و وزن، مقاومت و چگالی آن نسبت به انواع دیگر بیشتر است، یونولیت فشرده نام دارد. این متریال در صنعت ساخت‌وساز، صنعت خودرو‌سازی، صنعت بسته‌بندی و قالب‌سازی، صنعت مجسمه‌سازی و عایق‌سازی و تولید درب‌های ضدسرقت کاربرد زیادی دارد. ترکیب این متریال با موادی مانند فوم آکوستیک، پشم سنگ باعث می‌شود که عایق‌های صوتی مناسبی تولید شود. از ورق‌های این ماده در ساخت دیوارهای ساختمان و استودیوها استفاده می‌شود. هر چه ضخامت ورق‌های فشرده پلاستوفوم بیشتر باشد، با قیمت گران‌تری به فروش می‌رسند.

  • پلاستوفوم دیواری

یکی دیگر از انواع پلاستوفوم که در صنعت ساختمان‌سازی جایگزین بلوک‌های سیمانی و سفالی شده‌است و در دیوارها مورد استفاده قرار می‌گیرد، یونولیت دیواری نام دارد. از این متریال در دکوراسیون داخلی منازل، مهد کودک‌ها، سالن‌های زیبایی، سالن‌های ورزشی و درزگیری نیز استفاده می‌شود‌. در ساخت این محصول مواد اولیه ضد میکروب به کار می‌رود. شکل ظاهری پلاستوفوم‌‌های دیواری از انواع دیگر بسیار زیباتر است.

  • پلاستوفوم سقفی

برای استفاده در تیرچه بلوک بتنی ازنوعی پلاستفوم به نام پلاستوفوم یا یونولیت سقفی استفاده می‌شود‌. این متریال از چگالی ثابتی در حدود هفت الی هشت کیلوگرم برخوردار است و به شکل مکعب مستطیل در حجم‌های متنوعی تولید می‌شود‌. در تولید این محصول حتما باید استانداردهای لازم رعایت شود تا امکان ایجاد گچ‌کاری‌های زیبا روی آن وجود داشته‌باشد.

  • پلاستوفوم تیرچه کرومیت

پلاستوفوم‌های تیرچه کرومیت از لحاظ ابعاد به دو گروه تقسیم‌ می‌شوند. گروه اول دارای ۲۵ سانتی‌متر قطر، یک متر طول و ۶۶ سانتی‌متر عرض و گروه دوم دارای ۲۰ سانتی‌متر قطر، یک متر طول و ۶۶ سانتی‌متر عرض هستند. این متریال همان‌طور که از نامش پیداست برای تولید تیرچه کرومیت سقف کاربرد دارد. برای جلوگیری از شکستن آن در زمان بتن ریزی به مواد اولیه آن موادی اضافه می‌کنند که کیفیت آن را بالا برده و از شکستن آن جلوگیری کند.

انواع یونولیت

یونولیت در چه صنایعی کاربرد دارد؟

از رایج‌ترین کاربردهای انواع آکاسیف می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • کاربرد در صنعت ساخت‌وساز

یونولیت به دلیل مقاومت بسیار بالا در برابر فشار و وزن پایین، کاربرد گسترده‌ای در صنعت ساخت‌وساز دارد. این محصول در تولید دیوارهای ‌پیش‌ساخته نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ساخت سقف نیز از بلوک‌های پلاستوفوم استفاده می‌شود. هر عدد بلوک پلی استایرن انبساطی می‌تواند جایگزین ده عدد بلوک سفالی شود. استفاده از این متریال در صنعت ساخت‌وساز در مصرف تیرچه و بتن به میزان زیادی صرفه‌جویی می‌کند. این محصول هیچ‌گونه ضایعاتی ندارد و حمل‌ونقل آسان آن اجرای سقف را راحت کرده‌است. بلوک‌های پلی استایرن سبک خطرات ناشی از زلزله را به میزان زیادی کاهش می‌دهند. ساختمان‌هایی که با استفاده از این متریال ساخته‌شده‌اند از نظر عایق سرما، گرما و رطوبت کارایی بسیار بالایی دارند. کاربرد یونولویت در صنعت ساخت‌وساز، راه‌سازی و پل‌سازی مزایای زیادی به همراه دارد. این مزایا شامل کم‌شدن وزن ساختمان، کاهش مصرف مصالحی مانند آهن و فولاد، کاهش حجم بتن به میزان سی درصد، افزایش مقاومت ساختمان در مقابل زلزله، صرفه‌جویی در زمان ساخت و کاهش هزینه‌های پروژه‌های ساختمانی است.

  • کاربرد در صنعت بسته‌بندی

از یونولیت در صنایع مختلفی مانند خودروسازی، ماکت‌سازی، ساخت تجهیزات پزشکی، ساخت مبلمان شهری و مبلمان خانگی و ساخت لوازم خانگی برای بسته‌بندی قطعات و محصولات استفاده می‌شود. قیمت این محصول نسبت به محصولات دیگری مانند کارتن و چوب برای استفاده در بسته‌بندی بسیار مناسب‌تر است. در کارخانه‌های تولید لوازم خانگی به دلیل حساسیت بالای محصولات آن‌ها را با پلی استایرن انبساطی بسته‌بندی می‌کنند تا در زمان حمل‌ونقل و جابه‌جایی هیچ آسیبی به آن‌ها وارد نشود. در یخچال‌های صنعتی وسردخانه‌ها نیز از این متریال پرکاربرد استفاده می‌شود‌. برای ساخت یخدان نیز از پلاستوفوم استفاده می‌شود‌. در اکثر مناطق گرم و خشک دنیا برای انتقال مواد غذایی از یک منطقه به مناطق دیگر از یخدان‌های پلاستوفومی استفاده می‌شود.

یونولیت

قیمت یونولیت به چه عواملی بستگی دارد؟

قیمت یونولیت به فاکتورهای متعددی مانند شرکت و برند سازنده، قیمت نفت، قیمت مواد اولیه وارداتی، نحوه تولید، عرض، ضخامت، ارتفاع و طول، میزان چگالی، متراژ، هزینه‌های مربوط به حمل‌ونقل، نوسانات ارز و غیره بستگی دارد؛ بنابراین نمی‌توان قیمت مشخص و واحدی برای این نوع مصالح ساختمانی در نظر گرفت. یونولیت‌های خارجی نسبت به انواع ایرانی گران‌تر هستند؛ زیرا کیفیت آن‌ها بالاتر است و در برابر حرارت مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهند. امروزه خرید آنلاین یونولیت بسیار رواج پیدا کرده‌است. اکثر افرادی که در حوزه ساخت‌وساز مشغول فعالیت هستند، مصالح ساختمانی مورد نیاز خود را از طریق فروشگاه‌های معتبر اینترنتی با قیمتی مناسب خریداری می‌کنند. برای خرید مصالح ساختمانی به‌صورت آنلاین ابتدا باید از اعتبار و قانونی‌بودن فروشگاه اطمینان حاصل کنید. همه فروشگاه‌های معتبر دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند و به‌صورت کاملا قانونی به فعالیت خود ادامه می‌دهند. این فروشگاه‌ها امکان خرید حضوری و ارائه مشاوره رایگان را نیز برای مشتریان خود فراهم می‌کنند و محصولات خود را با تضمین کیفیت در اختیار آن‌ها قرار می‌دهند.

جمع‌بندی

در این مقاله سعی کردیم تمام ویژگی‌ها، مزایا و کاربردها و عوامل مربوط به قیمت پلی استایرن انبساطی را به‌عنوان یکی از مصالح ساختمانی پرکاربرد توضیح دهیم. امیدواریم از مطالعه این مطلب کمال استفاده را برده‌باشید.

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا

دانلود فایل

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.