رپورتاژ آگهی

مراحل نصب فن کویل سقفی مدل کاستی

 فن کویل سقفی نوعی فن کویل است که به دلیل محل نصب متفاوت در دسته بندی جداگانه قرار می گیرد. نصب فن کویل سقفی در مورد شکل و اندازه این سیستم ها یک امر ضروری است. با توجه به انواع مختلف واحدهای فن کویل، لازم به ذکر است که نصاب اطلاعات کافی برای حرکت به محل مورد نظر برای فرآیند نصب در یک نصب فن کویل سقفی خاص را دارد. . در این مطلب در مورد نحوه نصب و استفاده از فن کویل سقفی توضیحاتی ارائه می کنیم، با ما همراه باشید. اگر به خدمات نصب انواع دیگر سیستم های تهویه مطبوع نیاز دارید، می توانید صفحه نصب فن کویل ما را بررسی کنید.

نصب و راه اندازی فن کویل سقفی مدل کاستی

 

نصب و راه اندازی فن کویل سقفی مدل کاستی
فن کویل های سقفی به دسته های توکار، موج دار و کم سقف تقسیم می شوند که مطمئناً هر کدام به دلیل تفاوت در شکل و اندازه، تفاوت هایی در نحوه نصب و استفاده نسبت به بقیه خواهند داشت. قرار دادن فن کویل ها در داخل سقف: یونیت های فن کویل سقفی توکار باید بر روی سقف کاذب قرار گیرند که یکی از مشکلاتی که در حین سرویس و نصب از این نوع وجود دارد محل قرارگیری آنها می باشد زیرا دسترسی به یونیت و در نتیجه مراحل نگهداری و نصب آسان نیست. دشوار خواهد بود. در طول مراحل نصب یک مجموعه فن کویل سقفی توکار، می تواند با هدایت جریان دود به توزیع مناسب و یکنواخت هوا در سراسر ساختمان کمک کند.

همچنین میتوانید برای خرید فن کویل به سایت تهویه مطبوع مهاجر نیز مراجعه بفرمایید.

نصب فن کویل سقفی مدل کاستی یکپارچه

نصب فن کویل سقفی یکی از فعالیت هایی است که نیاز به نصب فن کویل سفارشی دارد. از آنجایی که این نوع باید در داخل سقف کاذب نصب شود، در نصب دستگاه با توجه به ابعاد و اندازه سقف کاذب مورد نظر باید دقت شود. اگر می خواهید این سیستم ها را نصب کنید، نصاب باید دقت کند و بداند که با چه نوع فن سروکار دارد. زیرا این نوع فن کویل ها به سه دسته مجزا دایره ای، چهار طرفه و یک طرفه طبقه بندی می شوند که به دلیل تفاوت ظاهری مراحل پردازش و نصب متفاوتی دارند. اگر می خواهید اطلاعات مفیدی در مورد این سیستم خنک کننده به دست آورید، می توانید به ویکی پدیا مراجعه کنید.

چگونه فن کویل بخاری سقفی مدل کاستی را نصب کنیم؟

برای شروع نصب فن کویل سقفی ابتدا باید وضعیت و موقعیت دستگاه را مشخص کرد، سپس جهت و فاصله یونیت فن کویل را با سیستم کانالی مطابقت داد و بررسی کرد که آیا دستگاه مناسب و مطابق با استانداردها است یا خیر. بین کانال های لوله باید فضای خالی قرار گیرد. در حین نصب، نصاب فن کویل باید دسترسی آسان و بدون مانع به دستگاه را تضمین کند. زیرا اگر سیستم نیاز به تعمیر داشته باشد، در صورتی که دسترسی به قطعات و اجزای آن مشکل باشد، فرآیند تعمیر مشکل خواهد بود. در مرحله بعد باید اتصال صحیح دستگاه با کانال های لوله و کارایی آنها بررسی شود، سپس باید به ثابت بودن سیم تهویه و در نهایت لوله زهکشی سیستم توجه شود. بیایید یک گرادیان به عنوان مقیاس درصد ایجاد کنیم.

روش های مختلف منبع برای چیست؟

لوله های برگشتی: برای سیستم های بسته که مبدل های حرارتی آن ها افت فشار یکسانی دارند، بهتر است از سیستم لوله برگشتی استفاده شود. در این سیستم اگزوز افت فشار در سیستم اگزوز برای مبدل حرارتی دور و نزدیک یکسان است.
لوله های برگشت مستقیم: برای سیستم های بسته که افت فشار یکنواخت روی مبدل حرارتی وجود ندارد. استفاده مجدد مستقیم از لوله ها توصیه می شود زیرا این روش مقرون به صرفه تر است. مبدل حرارتی در انتهای خط لوله بیشترین افت فشار را دارد.
لوله ترکیبی: همانطور که از نام لوله این مدل مشخص است با توجه به نکات ذکر شده ترکیبی از دو لوله برگشت مستقیم و برگشت می باشد.

نصب فن کویل سقفی یک چالش است

نصب فن کویل سقفی یک چالش است
یکی از فاکتورهای مهم در اجرای این کار ارتفاع محل نصب است، بنابراین هر چه ارتفاع مکانی که می خواهید کنوکتور فن را در آن قرار دهید، ارتفاع بیشتری دارد. مدت زمان کار؛ مقیاس و تلاش طولانی تر. نصاب کنوکتور فن کویل سقفی نیز افزایش خواهد یافت. یکی دیگر از عواملی که هزینه نصب فن کویل سقفی را تعیین می کند، نحوه بستن دستگاه است. بدیهی است که هر چه طول خط لوله طولانی تر باشد، به لوله ها و کانال های بیشتری نیاز است و هزینه نصب نیز بالاتر خواهد بود.

نکات کلیدی در فرآیند نصب فن کویل سقفی مدل کاستی مارپیچ

هنگام راه اندازی و نصب کلاف نوع سقفی، بهتر است نکات مهمی را به خاطر بسپارید، اگرچه این نکات بر عهده نصاب بوده و رعایت آنها می باشد، اما دانستن این اطلاعات می تواند به شما در انتخاب بهتر در هنگام درخواست تحویل کمک کند. از نصب کننده مطالب برای شما مفید است.
•    از نصب فن کویل سقفی مستقل در محلی که در معرض نور مستقیم است خودداری کنید.
•    مطمئن شوید که شیلنگ ها محکم و کاملاً متصل هستند.
•    اطمینان حاصل کنید که فن کویل های سقفی متعادل و منظم هستند.
•    هنگام نصب تجهیزات، لوله ها نباید بدون استفاده از ابزار خاص صاف یا خم شوند.
•    فن کویل در نزدیکی سایر منابع و سیستم های گرمایشی شروع به کار نمی کند
•    مکانی را برای نصب فن کویل سقفی انتخاب کنید که هوا بتواند به طور یکنواخت روی ماشین جریان داشته باشد بدون اینکه مانع ورود و خروج هوای ماشین شود.
•    دستگاه را در جایی قرار ندهید که امواج با فرکانس بالا وجود دارد.

نحوه نصب فن کویل روی دیوار

همانطور که از نام سری فن کویل های دیواری پیداست، این مدل مستقیماً روی دیوار قرار می گیرد، بنابراین قبل از نصب باید استحکام دیوار را بررسی کنید. برای نصب فن کویل روی دیوار، ابتدا آن را از جعبه جدا کرده و به صورت عمودی روی زمین قرار دهید. در حالت دوم باید دانست که محل مناسب برای نصب فن و ایجاد چهار سوراخ روی دیوار چیست. سپس پایه های فلزی فن را نصب کنید و به جای سوراخ های ایجاد شده در دیوار، پوشش را نصب کنید.
نحوه نصب فن کویل روی دیوار

چرا نصب فن کویل سقفی را به متخصصان بسپاریم؟

فن کویل های سقفی که مجموعه ای از فن کویل های سقفی  هستند انواع مختلفی دارند. با توجه به تنوع بسیار زیاد در انواع و سبک های این تجهیزات، لازم است نصب فن کویل های سقفی را به افرادی سپرد که شناخت کافی از قطعات و اجزای مورد استفاده در سیستم دارند. ضمناً نصابان فن باید برای نصب این سیستم ها مهارت لازم را داشته باشند تا در صورت بروز مشکل در هنگام نصب، بتوانند از تجربیات و دانش خود برای رفع آنها استفاده کنند. بنابراین می توان گفت که نصب این کولرها به افراد متخصص و متخصص نیاز دارد.

کلام پایانی 
امروز شما به خوبی مراحل نصب فن کویل سقفی مدل کاستی اطلاعات بسیار زیادی را کسب کردید پس اگر میخواهید که در نصب فن کویل سقفی مدل کاستی مشکلی نداشته باشید این محتوا را چندین بار بخوانید. از اینکه تا پایان با ما همراه بودید کمال تشکر را از شما عزیزان داریم.

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا

دانلود فایل

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.