اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
رپورتاژ آگهی

تلفن سانترال چیست ؟

تلفن سانترال چیست ؟

تلفن سانترال نوع ویژه‌ای از تلفن‌های ثابت محسوب می‌شود که در محیط‌های کاری از قبیل: ادارات، سازمان‌ها و شرکت‌های تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تلفن قابلیت اتصال مستقیم به خط تلفن آنالوگ را ندارد و تنها در کنار دستگاه‌های سانترال یا PBX کار می‌کند.تلفن سانترال هم از نظر شکل ظاهری و هم از نظر امکانات و قابلیت‌ها، تفاوت زیادی با تلفن‌های معمولی که در منازل مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ دارد.

آشنایی با تلفن سانترال

برای اینکه بتوانید از یک تلفن سانترال استفاده کنید، باید یک دستگاه سانترال خریداری کرده و در مجموعه کاری خود نصب نمایید. به ترکیب دستگاه و تلفن سانترال، در کنار سیم‌کشی‌های لازم، مرکز تلفن گفته می‌شود. هدف از راه اندازی یک مرکز تلفن، تبدیل خطوط تلفن شهری به داخلی‌های مورد نیاز است. بعد از اینکه خطوط شهری وارد دستگاه سانترال شدند، به هر کارمند یا بخشی از مجموعه، یک خط داخلی اختصاص داده می‌شود. برای استفاده از این خط داخلی، نیاز به تلفن سانترال می‌باشد.
تلفن‌های سانترال ( بسته به نوع و مدل آن‌ها ) از طریق رشته سیم‌هایی به دستگاه سانترال وصل می‌شوند. بنابراین واضح است که امکان اتصال مستقیم آن‌ها به خطوط آنالوگ تلفن، وجود ندارد. پس هرگز برای منزل خود به فکر خرید یک تلفن سانترال نباشید.

بهترین تلفن سانترال

شرکت‌های مختلفی در سالیان گذشته، اقدام به تولید تلفن‌های سانترال نموده‌اند. اما بدون تردید، تلفن سانترال ساخت شرکت پاناسونیک، باکیفیت‌ترین و قابل اعتمادترین تلفن موجود در بازارهای جهانی و ایرانی محسوب می‌شود. همانند سایر محصولات پاناسونیک، تلفن‌های سانترال این شرکت نیز، از کیفیت و ماندگاری زیادی برخوردار هستند.
تلفن‌های سانترال پاناسونیک فقط در کنار دستگاه‌های ساخت این شرکت می‌توانند کار کنند. در صورتی که قصد راه اندازی یک مرکز تلفن برای مجموعه کاری خود را دارید، ما به شما دستگاه و تلفن سانترال پاناسونیک را پیشنهاد می‌دهیم. اما توصیه می‌کنیم که محصولات این شرکت را تنها از نمایندگی‌های مجاز و معتبر خریداری نمایید.

ایده آل گستر ؛ نمایندگی رسمی محصولات مخابراتی پاناسونیک

اگر قصد خرید محصولات مخابراتی پاناسونیک از قبیل: دستگاه و تلفن سانترال ، تلفن بیسیم و رومیزی خانگی، دستگاه فکس، ویدئو پروژکتور و دوربین مدار بسته را دارید؛ هیچ انتخابی برای شما بهتر از ایده آل گستر نیست.
شرکت ایده آل گستر به عنوان نمایندگی رسمی محصولات مخابراتی پاناسونیک در ایران، بیش از دو دهه است که در حال خدمت رسانی به مشتریان خود می‌باشد. لازم به ذکر است که تمامی محصولاتی که در این شرکت به فروش می‌رسند، همراه با یک گارانتی معتبر و دوازده ماهه به مشتریان عزیز ارائه می‌شوند.

انواع تلفن‌های سانترال

تلفن‌های سانترال به سه دسته مختلف تقسیم بندی می‌شوند:
⦁ تلفن هایبرید
⦁ تلفن دیجیتال
⦁ تلفن آنالوگ

تلفن هایبرید

این تلفن‌ها از طریق دو رشته سیم ( یک سیم برای دیتا و یک سیم برای صدا ) به دستگاه سانترال متصل می‌شوند. تلفن‌های هایبرید بیشتر در کنار سانترال‌های کم ظرفیت پاناسونیک مورد استفاده قرار می‌گیرند. سانترال کم ظرفیت، دستگاهی است که در مجموعه‌های کوچک و متوسط نصب می‌شود.

تلفن هایبرید

البته می‌توانید بر روی دستگاه‌های سانترال پرظرفیت نیز از یک تلفن هایبرید استفاده کنید؛ به شرطی که دستگاه شما، از قابلیت‌های لازم برخوردار باشد. برای اینکه بتوانید از یک تلفن سانترال هایبرید استفاده کنید، باید دستگاه سانترال شما، حتما خروجی هایبرید داشته باشد. ( هر دستگاه سانترالی بسته به نوع و مدل آن، تعدادی خروجی آنالوگ، هایبرید و دیجیتال دارد ).
از نمونه‌های مشهور تلفن هایبرید پاناسونیک می‌توان به KX-T7730 اشاره کرد. ۷۷۳۰ یکی از تلفن‌های مدیریتی هایبرید پاناسونیک است. با استفاده از این تلفن، می‌توانید دستگاه‌های سانترال کم ظرفیت پاناسونیک را برنامه ریزی کنید ( دستگاه سانترال یا با استفاده از تلفن مدیریتی و یا از طریق کامپیوتر برنامه ریزی می‌شود )

تلفن دیجیتال

این تلفن با استفاده از یک رشته سیم ( برای انتقال دیتا ) به دستگاه سانترال متصل می‌شود. این تلفن از نظر ظاهری، تفاوت آنچنانی با تلفن هایبرید ندارد. از نظر امکانات نیز، می‌توان گفت نسبت به تلفن‌های هایبرید، از قابلیت‌های بیشتری برخوردار است.
تلفن سانترال دیجیتال، تنها بر روی دستگاه‌های پرظرفیت پاناسونیک کار می‌کند. بنابراین اگر دستگاه سانترال شما کم ظرفیت است، استفاده از تلفن دیجیتال را فراموش کنید. زیرا این داستگاه‌ها، خروجی دیجیتال ندارند.

تلفن سانترال دیجیتال

از مدل‌های مطرح تلفن سانترال دیجیتال پاناسونیک می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد:
⦁ KX-DT543
⦁ KX-DT546
⦁ KX-DT343
⦁ KX-DT346
⦁ KX-T7636
تلفن‌های دیجیتال علاوه بر تمامی قابلیت‌های تلفن‌های سانترال، از تعدادی کلید شماره گیری سریع نیز برخوردار هستند. این کلیدها در کنار دستگاه تلفن قرار گرفته‌اند و با استفاده از آن‌ها، می‌توانید بدون فوت وقت و در کمترین زمان ممکن، اقداک به شماره گیری نمایید.

تلفن آنالوگ

برخی از دستگاه‌های سانترال کم ظرفیت پاناسونیک، دارای خروجی آنالوگ نیز می‌باشند. این بدین معنیست که می‌توانید تلفن‌های معمولی را نیز به آن‌ها متصل کنید. در صورتی که دستگاه سانترال شما، دارای خروجی آنالوگ باشد، می‌توانید از تلفن‌های بیسیم و رومیزی خانگی نیز در محل کار خود استفاده کنید. دستگاه‌های سانترال پرظرفیت، خروجی آنالوگ ندارند.
نکته : تلفن‌های سانترال از نظر قیمت، معمولا گران‌تر از تلفن‌های آنالوگ می‌باشند.

تلفن‌های تحت شبکه نوع دیگری از تلفن‌های سانترال

اگر تعریف تلفن سانترال را به تلفن‌های اداری گسترش دهیم، می‌توانیم تلفن‌های تحت شبکه را نیز نوعی تلفن سانترال به شمار بیاوریم. این تلفن‌ها تنها قابلیت کار بر روی سانترال‌های تحت شبکه را دارند و به جای سیم تلفن، از طریق کابل شبکه به دستگاه سانترال وصل می‌شوند.
برای استفاده از تلفن‌های تحت شبکه، علاوه بر داشتن یک دستگاه سانترال نرم افزاری، احتیاج به راه اندازی یک سیستم ویپ نیز دارید. ویپ به تکنولوژی انتقال صدا بر روی بستر اینترنت گفته می‌شود. با توجه به کارایی بیشتر مراکز تلفن تحت شبکه، پیش بینی می‌شود که این سیستم‌ها به زودی و به صورت کامل، جایگزین مراکز سخت افزاری شوند.
البته ناگفته نماند که در حال حاضر نیز، شرکت پاناسونیک هم در زمینه تولید سانترال‌های تحت شبکه ( دستگاه‌های سری NS ) و هم انواع تلفن سانترال تحت شبکه نیز فعالیت می‌کند. شما می‌توانید انواع تجهیزات تحت شبکه پاناسونیک را نیز از شرکت بزرگ ایده آل گستر خریداری نمایید .

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا