اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
رپورتاژ آگهی

سریعترین روش های رفع گرفتگی لوله فاضلاب حیاط

گرفتگی لوله فاضلاب حیاط در همه خانه ها اتفاق می افتد. مسئله ای که در زمان بروز این مشکلات مورد توجه قرار می گیرد، تشخیص به موقع گرفتگی و انتخاب روش درست است. قسمت زانویی آبریزگاه چاه فاضلاب حیاط، گاها توسط مواد و وسایل مختلف گرفته می شود و به دنبال آن جریان آب و مواد فاضلاب با مشکل مواجه خواهد شد. برای تشخیص این مشکلات، می توانید به بوی بد چاه و نحوه پایین رفتن آب از آن دقت داشته باشید. سپس بهترین روش ها برای باز کردن راه آب در چاه و لوله های فاضلاب پیدا کنید.

رفع گرفتگی لوله فاضلاب

چرا لوله های حیاط دچار گرفتگی می شوند ؟

لوله های حیاط یکی از مهمترین اجزای سیستم آب و فاضلاب هر ساختمانی محسوب می شوند. این لوله ها نقش موثری در کیفیت تخلیه آب و فاضلاب از لوله ها و انتقال آن به شاهراه اصلی آب و فاضلاب منطقه ایفا می کنند. اما در محیط های خارجی ساختمان، گاها برخی عوامل سبب ایجاد گرفتگی در این لوله ها می شوند. برخی از آن ها را در زیر مشاهده می کنید:

  1. برگ درختان حیاط
  2. شن و ماسه و سایر مصالح ساختمانی
  3. گیرکردن ریشه های درختان حیاط
  4. گل و لای و آلودگی های محیط حیاط و پارکینگ
  5. لجن و رسوبات محیط خارجی ساختمان
  6. سیمان و قیر

به جز این موارد، گیر کردن اشیای کوچکی که در محیط های خارجی به وسیله باد جا به جا می شوند، گاها مشکلاتی در سیستم آب و فاضلاب ساختمان به وجود می آورد.

روش های رفع گرفتگی لوله های حیاط

بدون شک بروز این مشکلات همه افراد حاضر در ساختمان را به دردسر می اندازد. این مشکلات گاها در اثر گیر کردن مصالحی مانند سیمان در چاه اتفاق می افتند. در صورتی که سیمان به تازگی وارد چاه شده باشد، با چند سطل آب گرم مشکل حل خواهد شد؛ اما اگر این سیمان مدت طولانی درون چاه بوده و اکنون سفت شده است، راه حلی به جز استفاده از دستگاه های لوله بازکنی نخواهید داشت.

در ادامه چند روش ساده لوله بازکنی را بررسی می کنیم. که تمامی این روش ها از سایت منبع لوله بازکنی شبانه روزی اصفهان شرکت تاسیسات دنا استناد شده اند.

رفع گرفتگی لوله فاضلاب

استفاده از پمپ

یکی از روش های باز کردن فاضلاب حیاط، استفاده از پمپ است. برای استفاده از این ابزار ساده، آب را باز کرده و به داخل چاه می ریزیم. سپس فشار پمپ را افزایش داده و مسیر آب را باز می کنیم؛ این فشار بالا، سبب متراکم شدن لاستیک و از بین رفتن گرفتگی های سیفون خواهد شد.

استفاده از دستگاه تراکم هوا

در این روش رفع گرفتگی لوله ها چاه فاضلاب حیاط از یک دستگاه حرفه ای لوله بازکنی استفاده می کنند. این دستگاه از یک مخزن و یک تلمبه تشکیل شده که با تلمبه زدن در محل چاه و لوله های آن، هرگونه گرفتگی را رفع می کند. این دستگاه ها بسیار بی خطر هستند و استفاده از آنها بدون کوچکترین مشکلی انجام می شود.

این دستگاه هیچ آسیبی به لوله ها و بخش های مختلف سیستم آب و فاضلاب منزل شما وارد نمی کند. اما استفاده از آن برای لوله های شکسته میسر نخواهد بود. این روش های ساده توسط خود افراد نیز قابل انجام هستند؛ اما اگر مواد یا دستگاه های به خصوصی را مد نظر دارید، باید حتما از راهنماییهای کارشناسان این عرصه استفاده کنید.

استفاده از دستگاه های برقی لوله بازکنی

فنرهای برقی نیز یکی از مهمترین روش های رفع گرفتگی لوله های فاضلاب حیاط محسوب شده و در این زمینه کاربردهای فراوانی دارند. با وجود این دستگاهها بدون هر گونه کنده کاری در محل گرفتگی لوله ها، قادر به حل مشکلات ایجاد شده خواهید بود. این دستگاه ها با ویژگی های زیر عمل کرده و سبب رفع انسداد چاه و لوله های فاضلاب می شود:

  1. عدم سر و صدا در محیط
  2. باز کردن تضمینی گرفتگی های چاه و لوله های آن
  3. خدمات سریع و فوری با استفاده از دستگاه های برقی
  4. عملکرد ساده و بدون نیاز به تخریب بخش های مختلف ساختمان

مهمترین نکات فرایند لوله بازکنی

در فرایند رفع گرفتگی لوله های حیاط، در نظر گرفتن چند فاکتور مهم بسیار ضرورت دارد. اول از همه باید به لایروبی چاه فاضلاب خود دقت داشته باشید و هر از چند گاهی برای تخلیه چاه فاضلاب منزل اقدام کنید. این فرایند سبب حفظ سلامت لوله ها، چاه و بخش های مختلف آن خواهد شد.

در نظر گرفتن سلامت اجزای مختلف سیستم آب و فاضلاب نیز در این زمینه اهمیت دارد. ساختمانهای قدیمی و فرسوده همواره در معرض خطر گرفتگی لوله ها و مشکلاتی مانند نشتی در ساختمان قرار دارند. در این ساختمان ها کنترل کیفیت اجزای تشکیل دهنده سیستم آب و فاضلاب بسیار اهمیت دارد و بروز این مشکلات را به حداقل می رساند.

در صورتی که با مشکلات گرفتگی لوله فاضلاب حیاط رو به رو شدید، برای حل آن از تکنیسین ها و مشاورین حرفه ای کمک بگیرید. هر اقدام خودسرانه ای، شرایط را بدتر کرده و به این مشکلات دامن می زند!

روش های خطرناک لوله بازکنی

برخی افراد بدون در دست داشتن اطلاعات کافی، از روشهای خطر آفرین رفع گرفتگی لوله های فاضلاب حیاط استفاده می کنند. روش های باز کردن فاضلاب حیاط باید زیر نظر کارشناسان این عرصه انجام شوند؛ نظارت این افراد کیفیت اجرای این فرایند را افزایش داده و از بروز خطرات آتی جلوگیری خواهد کرد.

یکی از بدترین روش های رفع گرفتگی لوله فاضلاب حیاط استفاده از اسید است؛ این مواد به تدریج مصالح ساختمانی فلزی در سیستم آب و فاضلاب ساختمان شما را از بین برده و با خاصیت خوردگی خود به آنها آسیب می رسانند. از این رو استفاده طولانی مدت از این ماده، آسیبهای جدی تری به چاه فاضلاب شما وارد می کند.

روش بعدی استفاده از کاربیت است؛ برخی افراد برای حل این معضلاب، مقادیری کاربیت در چاه فاضلاب خود می ریزند. این سنگ با آب موجود در چاه فاضلاب واکنش داده و سبب بروز انفجار در محیط خواهد شد. برای حفظ امنیت جانی و مالی ساختمان خود، بدون مشورت با کارشناسان این عرصه، از این مواد خطر ساز در چاه و لوله های حیاط استفاده نکنید.

رفع گرفتگی لوله فاضلاب حیاط

لایروبی چاه فاضلاب

فرایند لایروبی برای رفع مشکلات جاری در سیستم آب و فاضلاب انجام می شود و یکی از مراحل نوسازی چاه های ساختمانی به شمار می رود. این فرایند برای چاه های کهنه و قدیمی مزایای بی شماری خواهد داشت. در این زمینه متخصصین مراکز لوله بازکنی وارد عمل شده و از دستگاه های قوی مکنده برای فرایند لایروبی استفاده می کنند. استفاده از پمپ های ساکشن نیز کیفیت اجرای این فرایند را افزایش می دهد.

جمع بندی

در این گزارش با انواع روش های باز کردن فاضلاب حیاط آشنا شده و خطرات موجود در این زمینه را نیز بررسی کردیم. در صورتی که بدون کسب آگاهی و اطلاعات لازم انواع دستگاه ها و مواد صنعتی را برای رفع این قبیل گرفتگی ها به کار ببرید، باید پذیرای خسارات سنگین ناشی از آن نیز باشید. برای جلوگیری از این مشکلات، به کارشناسان این عرصه مراجعه کرده و از نظرات آن ها بهره مند شوید. البته در صورت پایین بودن سطح گرفتگی چاه، روش های بی خطری مانند استفاده از آب گرم و جوش شیرین در چاه نیز چاره ساز خواهند بود و مشکلات شما را به صورت سطحی و کوتاه مدت حل خواهد کرد.

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا