آموزش جامع GPS (دستی و موبایل)

جی پی اس (GPS) چیست؟
سیستم مکانیابی جهانی GPS (Global Positioning System) یک سیستم هدایت (ناوبری) ماهوارهای است که توانایی تعیین موقعیت دقیق شخص را در هر زمان، در هر مکان و در هر شرایط هوایی را داراست. این ماهوارهها توسط وزارت دفاع ایالات متحده ساخته شده و در مدار زمین قرار دارند. اولین ماهواره GPS در سال ۱۹۷۸ در مدار زمین قرار گرفت.
این سیستم در ابتدا برای مصارف نظامی طراحی شده بود، اما از سال ۱۹۸۰ شروع به استفاده عمومی شد و در نهایت در سال ۱۹۹۴ شبکهای شامل ۲۴ ماهواره تشکیل شد که تا به امروز تعداد آنها به ۲۸ ماهواره افزایش یافته است.
این سیستم در هر شرایط آب و هوایی و در هر نقطهای از کره زمین در تمام ساعات شبانه روز قابل استفاده است. سازندگان این سیستم هیچ محدودیتی برای کاربران در نظر نگرفتهاند و استفاده از آن به صورت رایگان است.
دقت بالا و پوشش جهانی این سیستم، عامل استفاده از آن در رشتههای مختلف علمی است. سیستم GPS از سال ۱۹۸۳ با پرتاب دومین ماهواره GPS به کار افتاد و با انتشار آن، سایر سیستمهای تعیین موقعیت ماهوارهای مانند دوربینهای بالستیک، داپلر، NNSS، SLR، LLRLONG-C و SECOR به تدریج منسوخ شدند.
سیستم GPS یک سیستم عملیاتی و همواره آماده به کار است که در تمام شرایط آب و هوایی با کارایی عمل میکند. این به دلیل این است که فرکانس امواجی که توسط ماهوارههای GPS ارسال میشوند، در حد گیگاهرتز قرار دارد و شرایط هوایی مانند مه و باران و تغییرات جوی تأثیری بر این امواج ندارند. این سیستم در طول ۲۴ ساعت شبانهروز فعال بوده و در هر زمان و هر مکان قادر به تعیین موقعیت است.
فهرست مطالب:
- آشنایی با مفاهیم اولیه GPS
- آشنایی با انواع GPS های دستی
- آشنایی با قسمت های سخت افزاری دستگاه
- آشنایی با قسمت های نرم افزاری دستگاه
- آشنایی با GPS های گوشی های موبایل
- تبادل اطلاعات با استفاده از نرم افزار
مشخصات:
- نوع فایل : pdf
- فایل دانلودی: pdf
- حجم فایل : ۱۰.۱۳ MB
- تعداد صفحات : ۱۱۶