رپورتاژ آگهی

معایب کابینت ممبران چیست؟

کابینت ممبران

کابینت ممبران یا همان کابینت وکیوم، زیر مجموعه از کابینت های کلاسیک که بجای پوشش رنگ با روکشی از جنس PVC تولید می شوند. در واقع این نوع کابینت آشپزخانه همان ام دی اف خام است که توسط دستگاه وکیوم روکش پی وی سی می شود. در ساخت کابینت های ممبران ورق های خام ام دی اف، توسط دستگاه cnc ابزار خورده و نقش و طرح های برجسته روی آن ایجاد می شود و در نهایت روکش با طرح مورد نظر مشتری تحت حرارت و محیط خلاء در دستگاه وکیوم روی کابینت پرس می شود. در این مقاله بیشتر به بررسی نقاط ضعف کابینت ممبران و مقایسه ی آن با کابینت های دیگر می پردازیم. اما معایب کابینت ممبران چیست؟ و چرا امروزه بیشتر مشتریان سبک های دیگری مثل کابینت پولیشی و نئوکلاسیک را به ممبران ترجیح می دهند؟

 

معایب کابینت ممبران

چرا کابینت ممبران مانند سابق طرفدار ندارد؟

کابینت های ممبران در گذشته به علت اینکه با دستگاه های سی ان سی و با سرعت بالا تولید می شدند و قیمت مناسب تری نسبت به کارهای تمام چوب داشتند، طرفداران زیادی داشتند. اما امروزه بخاطر کیفیت پایین و معایب زیادی که در این کابینت ها دیده می شود، کمتر مورد استقبال قرار می گیرند و مردم بیشتر به کابینت های چوبی و کارهای رنگ شده روی آوردند.

یکی از گزینه هایی که با هزینه کمتر و تغییر سبک به سبک مدرن می توان بجای کابینت های ممبران انتخاب نمود کابینت طرح بتن است که روکش مقاوم و زیبایی دارد. همچنین در رنج قیمت کابینت های ممبران شما می توانید کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک سفارش دهید که به مراتب بروز تر و زیباتر از کابینت های کلاسیک با روکش ممبران هستند.

مقایسه کابینت پولیشی و طرح بتن با ممبران

کابینت های پولیشی به کابینتی می گویند که یک لایه ی رنگ پولیش شیشه ای به ضخامت ۱ تا ۲ میلیمتر بر روی درب و نمای کابینت را پوشش می دهد. پولیش اجرا شده روی کابینت بسیار شفاف است و با ایجاد لایه ای لاک مانند مقاومت بیشتری نسبت به کابینت های وکیوم ممبران دارند. شفافیت بیشتر و مقاومت در برابر ضربه و اشیاء تیز از مهم ترین ویژگی های کابینت های پولیش است. کابینت های طرح بتن هم دقیقاً به همین صورت هستند و به دلیل داشتن بافت برجسته و بتنی در مقابل خش و ساییدگی استحکام زیادی دارند.

معایب کابینت ممبران

معایب کابینت ممبران

روکش های وکیوم شده بر روی این کابینت ها معمولاً نامرغوب هستند و کیفیت پایینی دارند. در اثر برخورد با اجسام نوک تیز دچار خراش می شوند و به راحتی آسیب می بینند. چسبی که برای چسباندن این روکش ها بر روی ورق ام دی اف استفاده می کنند بی کیفیت است و به مرور زمان و در اثر حرارت، باعث جدا شدن روکش از سطح ام دی اف می شود، استفاده از چسب های نامطمئن سبب باد کردن روکش و خراب شدن کل کار می شود. پوشش پی وی سی که روی کابینت ممبران کار می شود در مقابل نور آفتاب تغییر رنگ می دهد. حرارت ناشی از گرمای گاز می تواند آسیب خیلی جدی به کابینت وارد کند بنابر این فاصله استاندارد دیواره ها با اجاق گاز باید رعایت شود.

ظرافت منبت ها و برجستگی ها در کابینت ممبران از بین می رود!

منبت کاری و نقوشی که ظریف هستند و با ظرافت خاصی باید انجام شود بر روی کابینت ممبران قابل اجرا نیست و بی کیفیت بودن کار به چشم دیده می شود. فقط نقش های برجسته و گل های درشت توسط دستگاه cnc بر روی این نوع کابینت ها قابل اجرا است و بسیار مصنوعی دیده می شود. در نقطه ی مقابل اگر یک کابینت رومی را در نظر بگیرید که با چوب ساخته شده ظرافت و نقش و نگارهای ظریف روی سطوح چوبی آن را به راحتی ملاحظه خواهید نمود.

کابینت های سبک رومی و کلاسیک اغلب با پوشش رنگ پلی اورتان تزئین می شوند و بسیار با دوام تر از کابینت های وکیوم هستند و بخاطر ظرافت، زیبایی و طبیعی بودن کار چوب جلوه ی بهتری به آشپزخانه شما می دهد. چوبی که در ساخت این کابینت ها استفاده می شود، از درختان راش، بلوط و گردو است که کیفیت بسیار خوبی دارند.

ترمیم کابینت ممبران کار دشواری است!

یکی دیگر از معایب کابینت های ممبران که از بزرگترین نقاط ضعف این نوع کابینت ها به حساب می آید تعمیر قسمت های آسیب دیده می باشد. در کابینت های وکیوم یا همان ممبران اگر قسمتی از کابینت آسیب ببیند، یونیت قسمت آسیب دیده باید کلا باز شود و بعد از تراشیده شدن و سمباده زنی دوباره با روکش جدید وکیوم و پرس شود، امکان این هست که دوباره مثل روکش قبلی رو نتونیم در بازار تهیه کنیم که باعث می شود کابینت دو رنگ دیده شود. ولی در کابینت های رنگ شده، قسمت آسیب دیده لکه گیری می شود و با استفاده از تکنیک هم رنگی ایرادات برطرف می شود.

سایر معایب کابینت ممبران

  • روکش های پی وی سی در کابینت های ممبران وکیوم تنوع محدودی دارند و قدرت انتخابی که در انتخاب کارهای رنگ شده داریم در این نوع کابینت نخواهیم داشت.
  • به دلیل سوزنی بودن بیشتر روکش های مصرفی کابینت ممبران تمیز کردن آن بسیار مشکل است و کثیفی و چربی را به خود جذب می کند.
  • قیمت کابینت های ممبران گران تر از کابینت های هایگلاس، مدرن و نئوکلاسیک است.

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا

دانلود فایل

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.