رپورتاژ آگهی

راهنمای خرید انواع شیشه از زبان مشاورین فنی مهندسی الماس شیشه جهان نما

شیشه هوشمند به کاربران این امکان را می دهد تا نماهای خانه و مشاغل خود را بهینه سازی کنند. این شیشه خاص با ارائه مزایایی همچون ارائه حریم خصوصی و صرفه جویی در هزینه ها، مینیمالیستی، ابتکاری و خلاق قصد دارد تا منازل را از نظر فناوری و امنیت بهینه کند. با استفاده از فناوری خاص موجود در این نوع، نیاز به پرده در ساختمان ازبین می رود. این شیشه موجب شده تا با برقراری دسترسی از راه دور اتاق را تاریک یا روشن کند.

در ادامه اطلاعات بیشتری درباره شیشه هوشمند در اختیارتان قرار می دهیم. شیشه هوشمند از نسل تکنولوژی است و در موارد چند منظوره بکار گرفته می شود. این فناوری امکان کنترل انواع مختلف نور از جمله نور مرئی، UV و IR را فراهم می کند. حرارت خصوصی محصولات شیشه ای مبتنی بر فناوری هایی است که به مواد شفاف (مانند شیشه یا پلی کربنات) اجازه می دهد تا در صورت تقاضا از شفاف به سایه دار یا کاملاً مات تبدیل شوند. همچنین بهتر است بدانید که این فناوری می تواند در انواع پنجره ها، پارتیشن ها همچون پارتیشن شیشه ای و سایر سطوح شفاف در بخش های مختلف، از جمله معماری، دکوراسیون داخلی، خودرو، پنجره های خرده فروشی هوشمند و لوازم الکترونیکی مصرفی ادغام شود. پارتیشن شیشه ای را می توان در گروه بالاترین تکنولوژی قرار داد.

انواع نمای کرتین وال

مشاورین فنی مهندسی در ساخت و ساز ها از انواع مختلف نما های کرتین وال استفاده می کنند. به گزارش یکی از مشاورین فنی مهندسی شرکت الماس شیشه جهان نما، این نوع نما به دو دسته اصلی نمای لامل و فریم لس تقسیم می‌شود. در مدل لامل به دلیل مقاومت بسیار بالای پروفیل‌های مورد استفاده نیازی به اجرای شبکه‌بندی نیست و پروفیل‌ها به وسیله‌ی اتصالات قوی به ساختمان متصل می‌شوند. در مواردی به دلیل حساسیت ساختمان که باید بارهای زیادی را تحمل نماید یا ارتفاع سازه بسیار زیاد است از تقویت پروفیل‌ها با استفاده از فولاد بهره می‌گیرند.

نقطه ضعف این سیستم نسبت به سیستم فریم لس، نمایان و قابل تشخیص بودن بازشو در نمای ساختمان هست. لازم به ذکر است که در اکثر نقاط دنیا نمای لامل را به نام نمای استیک (Stick) می‌شناسند. لامل در واقع نام پروفیل‌های آلومینیومی است که شیشه‌ بر روی آن‌ها سوار می‌شود. در اصلاحات تخصصی لامل‌های قائم مولیون و لامل‌های افقی ترنسم نامیده می‌شوند. سیستم لامل خود شامل انواع مختلف کپ دار، نیم کپ، تقویتی با فولاد، اسکای لایت و …. می‌شود که بر اساس نوع کاربری پروژه و در نظر گرفتن تمام الزامات طراحی نمای ساختمان انتخاب می‌گردد.

راهنمای خرید انواع شیشه

مزایای نمای کرتین وال

بهره‌گیری از بالاترین نوآوری و تکنولوژی در اتصالات پروفیل‌ها به یکدیگر (T-cleats)
آب‌بندی صحیح و اصولی سیستم با استفاده از انواع واشرهای مخصوص از جنس EPDM))
در نظر گرفتن مناسب انبساط و انقباض پروفیل‌ها
هدایت آب‌های حاصل از تعریق شیشه‌ها به وسیله کانال‌های مخصوص دریناژ از لامل‌های افقی به لامل‌های عمودی
استفاده از تکیه‌گاه خاص جهت نشیمنگاه شیشه‌ها و واشر کشی مخصوص
افزایش سرعت نصب با استفاده از قطعه‌های مخصوص Fiming Bracket جهت اتصال پروفیل‌های نما به سازه
امکان استفاده از درپوش‌های متفاوت با تنوع رنگ گسترده
مجهز به سیستم تخلیه هوا و آب باران.
قابلیت استفاده و نصب انواع شیشه با ضخامت‌های متفاوت
امکان نصب Opening یا مدل‌های بازشو
مراحل اجرا
انجام محاسبات استاتیکی و دینامیکی و ارائه مدولاسیون بر اساس طرح اولیه و محاسبه ضریب‌های مؤثر در پایداری سازه
ساخت و مونتاژ مدولهای کرتین وال
آغاز عملیات اجرایی :پیاده‌سازی و اجرای کمربندهای اصلی
اجرای براکت نگهدارنده
تثبیت و رگلاژ کرتین وال‌ها به‌وسیله پیچ و مهره
نصب شیشه
آب‌بندی شیشه

راهنمای خرید انواع شیشه

 

مراحل اجرای نمای کرتین وال

  1. ارائه مدولاسیون بر اساس طرح اولیه
  2. محاسبه ضریبهای موثر در پایداری سازه و همچنین توجه به میزان پرت مصالح
  3. ساخت و مونتاژ مدول های کرتین وال
  4. آغاز عملیات اجرایی پیاده سازی و اجرای کمر بند های اصلی

دیتیل های کرتین وال

این دیواره ها به گونه ای ساخته شده اند که هوا درفضای مابین دو شیشه جریان پویا دارد. اولین سازندگان این دیوارها، متخصصان آلمانی بودند که هدف اصلی شان محافظت از محیط زیست بوده است. وجود هوا در بین این دو جداره باعث می شود که گرما و سرما به میزان نیاز کاربر تعیین شوند و به نوعی به محیط زیست و کاهش مصرف انرژی کمک می کنند. دتایل اجرایی کرتین وال dwg کمک بزرگی برای امر بود.

دو دلیل استفاده از دیوارهای شیشه ای در سطح ساخت و ساز جهانی و ایران

  • فراهم ساختن امکان ورود نور طبیعی روز
  • امکان رویت منظره بیرون و تهویه مناسب.یکی از زیباترین نماهای مدرن ساختمانی است.
  • نمای کرتین وال را می توان در دو نوع رده اصلی Facecap و Full Frameless طبقه بندی نمود.

قیمت نمای کرتین وال و اجرای آن

برای مشاهده قیمت نمای کرتین وال اینجا کلیک کنید! نمای کرتین وال دارای طراحی خاصی است که بدون شک هر یک از خریداران به محض دیدن نمای آن، علاقه مند به نصب آن خواهند شد. این اقدام از گرما و سرمای بیش از حد جلوگیری کرده و در مقابل حرارت عایق می باشد. هر چه عوامل ذکر شده بیشتر باشد، مرغوبیت به مراتب بالاتر خواهد رفت و قیمت نیز بیشتر خواهد شد.

عوامل مهم دیگری که در تعیین قیمت نمای کرتین وال و اجرای آن موثر هستند، شامل نوع اجرای نمای کرتین وال تهران و سایر شهرها، ارتفاع کار، نحوه نصب نما در ساختمان، متراژ در نظر گرفته شده و نوع برند شیشه انتخاب شده، دستمزد معماران و مهندسین می شود. برای اینکه از قیمت ها به طور دقیق آشنا شوید، توصیه می کنیم با کارشناسان فروش در مجموعه الماس شیشه جهان نما تماس حاصل فرمایید. همچنین می توان اضافه کرد که نمای کرتین وال تهران یکی دیگر از مزایای خرید از این مجموعه است و اگر هم  به جز اصفهان، ساکن تهران باشید می توانید بدون نگرانی از امکانات استفاده کنید و از قیمت نمای کرتین وال و اجرای آن آگاه شوید.

تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس

اگر بخواهیم به صورت جزئی به تفاوت نمای کرتین وال و فریم لس بپردازیم باید ابتدا به سراغ ساختار هر دو و نحوه نصب آن ها برویم. تفاوت بعدی در میزان استفاده از پروفیل آهنی و حتی آلومینیومی است. اگر قصد خرید دارید، توصیه ما این است که بیشترابعاد شیشه را در نظر بگیرید. به طور مثال نمای فریم لس در ابعاد و اندازه گیری دارای محدودیت است به همین دلیل باید در حین استفاده و خرید به آن توجه شود. شاید در ظاهر عجیب باشد اما مقاومت نمای کرتین وال از فریم لس بیشتر است اما در عوض هزینه اجرای فریم لس از کرتین وال کمتر در نظر گرفته می شود.

منبع : https://glassdiamond.ir/

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا

دانلود فایل

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.