نصب تراس شیشهای، موارد مصرف و کاربردها

نصب تراس شیشهای
تراس شیشهای در ساختمانهای امروزی کاربردهای زیادی دارد. بالکنها معمولا از یک یا دو سو به فضای خارج ساختمان نما دارند و با نصب تراس شیشهای میتوان امنیت ساختمان را به بهترین شکل تامین کرد و شکل مدرنی به آن بخشید. به کمک نصب این مدل از تراسها ساکنان میتوانند بیشترین استفاده ارا از فضای خارجی ساختمان ببرند و از منظره بیرون خانه لذت ببرند بدون اینکه سرما و گرما یا حشرات به آنها صدمه بزند. تراسهای شیشهای بین فضای داخل و خارج ساختمان تفکیک ایجاد میکنند و به زیبایی بصری ساختمانهای مدرن کمک زیادی کردند.
تراس شیشهای چه مزایایی دارد؟
از دیرباز تراس بهترین فضا برای گذراندن زمان با اعضای خانواده و میزبانی مهمانها بوده است اما به دلیل محدودیتهای فضایی در گذشته تنها در برخی از فصول سال میتوانستیم از آن استفاده کنیم. تراس شیشهای به کاربران این امکان را میدهد که در تمام طول سال از فضای تراس لذت ببرند. نصب این نوع از تراس محدودیت خاصی ندارد و تقریبا در هر تراسی با هر اندازه و شکلی قابل پیاده سازی است.
شیشههای سکوریت و نشکن امروزی علاوه براینکه زیبایی نمای ساختمان را دوچندان میکنند امنیت بسیار بالایی دارند و فضای داخلی ساختمان را از نفوذ گرد و غبار، حشرات، برف و باران آلودگی هوا و حتی افراد مزاحم، دزد و ورود ناخواسته افراد محافظت میکنند. تراس شیشهای در برابر گرما، سرما و نفوذ آب مقاومت بسیار بالایی دارد و مانع ورود سر و صدا و آلودگیهای صوتی به فضای داخلی ساختمان میشود. شیشههای بکارگرفته شده در این تراسها از هدر رفتن انرژی جلوگیری کرده و به کاهش هزینه قبوض برق و گاز کمک زیادی میکنند.
باکمک شیشه بالکن میتوان تراس را به فضای داخلی ساختمان اضافه کرد به ویژه در ساختمانهای کوچک این فضای اضافه کاربردهای متعددی داشته و بسیار مغتنم خواهد بود. برای تراس شیشهای کاربریهای مختلفی میتوان تعریف کرد این درحالی است که در گذشته نگرانیهای امنیتی، سرما و گرما و بسیاری محدودیتهای دیگر کاربری فضای بالکن را انگشت شمار میکرد.
نصب تراس شیشهای به دلیل وزنی که به بدنه ساختمان وارد میکند در بازسازی بناها باید توسط متخصص انجام شود و قبل از هر چیز باید دید که آیا پی ساختمان توانایی تحمل این اضافه وزن را خواهد داشت یا خیر.
در صورتی که بتوان به ساختمانهای قدیمی تراس شیشهای اضافه کرد قطعا به بهبود نمای ساختمان و کاربردهای بالکن کمک زیادی خواهد کرد.
چه کاربریهایی میتوان برا تراس شیشهای تعریف کرد؟
کاربریهای قابل تعریف برای تراس شیشهای بسیار متنوع هستند از این فضا میتوان یک اتاق مطالعه شیشهای با نمای زیبا ساخت و قفسه کتابهای شیشهای زیبایی در آن طراحی کرد. با قرار دادن چند صندلی و میز میتوان از آن اتاقی برای صرف چای و قهوه ساخت که در تمام سال قابلیت میزبانی از مهمانیهای عصرگاهی را دارد.
همچنین میتوان با قرار دادن وسایل بازی کودکان از آن یک اتاق بازی دلباز و سرگرم کننده ساخت، بسیاری واحدهای کم متراژ آپارتمانی با نصب تراس شیشهای از آن به عنوان یک انباری کوچک استفاده میکنند که با نصب قفسههای مختلف برای نگهداری بسیاری از چیزها به ویژه آنها که دمای کمتری نیاز دارند (ترشی، مربا، رب و…) بسیار مفید هستند.
تراسهای شیشهای قابلیت تبدیل شدن به گلخانههای کوچک برای نگهداری گیاهان آپارتمانی را دارند، نور این فضاها اغلب بسیار مناسب است و میتوان در آن از انواع گیاهان ویژه آپارتمان نگهداری کرد.
برخی از تراس شیشهای به عنوان محلی برای خلوت و استفاده از سکوت بهره میبرند و تمرینهای مدیتیشن و یوگای خود را در آن انجام میدهند. حتی میتوان تراس را به باشگاه اختصاصی کوچک ورزشی تبدیل کرد و با نصب یک دوچرخه درجا و چند وسیله کوچک و سبک ورزشی در آن به راحتی حرکات مختلف ورزشی را انجام داد.
اگر بیرون از خانه نما یا به اصطلاح ویو خوبی داشته باشد با نصب شیشههای بدون قاب یا فریم لس میتوان امکان تماشای مناظر را برای کاربران فراهم کرد. اینها برخی از کاربریهای متداول تراسهایی است که با شیشه پوشانده شدند و هر فرد بسته به سلیقه یا خواست خود میتواند کاربری انحصاری برای آن تعریف کند، به عنوان مثال یک طراح و نقاش یا گرافیست میتوان آن را به آتلیه اختصاصی خود مبدل کند و یک نوازنده موسیقی از آن محلی برای تمرین ساز یا ساختن آهنگهای تازه بسازد.
همینطور بخوانید : مزایای نصب تراس شیشه ای در آپارتمان
عناصر مهم و تاثیرگذار در نصب تراس شیشهای چیست؟
یکی از مهمترین عناصر تاثیرگذار در نصب این نوع از تراس وزن شیشه است، وزن و ضخامت شیشه باید به نحوی انتخاب شود که بدنه ساختمان توان تحمل آن را داشته باشد و در عین حال مقابل باد، طوفان، تغییرات آب و هوایی و حتی زلزله مقاومت خوبی داشته باشد.
خوشبتخانه تکنولوژی ساخت شیشه سکوریت پیشرفت خوبی داشته و شیشهها با ضخامتهای متنوع در طرحها و رنگهای مختلف تولید میشوند که دست خریدار را برای انتخاب نوع مناسب و متناسب با نیاز خود باز میگذارد. به این ترتیب طراحان فضای داخلی ساختمان قادر خواهند بود شیشه مناسب را با توجه به کاربری خاصی که برای تراس در نظر گرفتند انتخاب کنند.
شیشه تراس ریلی، پنجرهای، بدون قاب، شیشه مات، تاشو جمع شو و نرده شیشهای بالکن تنها بخشی از انواع شیشه تراس هستند.
یکی دیگر از عناصر تاثیرگذار در نصب تراس شیشهای اندازه ساختمان است، در ساختمانهای کوچک باید نوعی از شیشه و تراس انتخاب شود که هنگام باز و بسته شدن فضای زیادی را اشغال نکند. اگر که حریم خصوصی برای شما مهم است میتوانید از شیشههای مات استفاده کنید یا به سراغ شیشههای رفلکس بروید که در روز و از بیرون به هیچ عنوان نمیتوان فضای پشت شیشهها را مشاهده کرد.
قیمت هم در تصمیم گیری تاثیر زیادی دارد، شیشه تراس تنوع قیمت بالایی دارد و شما بسته به بودجه خود میتوانید نوعی را انتخاب کنید که برای شما مناسبتر است. حتما به سراغ برندهای شناخته شده که استانداردهای لازم را برای ساخت تراس شیشهای دریافت کردند بروید. کمک گرفتن از نصاب باسابقه و توانمند هم بسیار مهم است، اگر تکنسین نصاب توانمندی لازم را نداشته باشد قطعا نمیتواند شیشه را به خوبی نصب کند و امکان نفوذ آب وجود داشته ممکن است شیشه با ضربه بشکند.
شیشههای سکوریت به نحوی ساخته میشوند که حتی در صورت شکستن به کسی صدمه نمیزنند اما ممکن از تعویض آنها هزینه زیادی را به مالک ساختمان تحمیل کنند. تراس شیشهای در فضای شهری و روستایی سراسر کشور قابل نصب است و برندهای خوبی در حال حاضر خدمات مخصوص این حوزه را ارائه میکنند.