اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
رپورتاژ آگهی

انتخاب پوشش ضد حریق با توجه به بودجه شما

پوشش ضد حریق

انتخاب پوشش ضد حریق با توجه به بودجه شما

انتخاب پوشش ضد حریق مناسب برای ایمنی ساختمان در مقابل آتش سوزی کاری ضروری می باشد. پوشش ضد حریق به پوششی گفته می شود که بر روی قسمت های داخلی و خارجی ساختمان استفاده می شود. در زمان آتش سوزی این عایق ها متورم می شوند و از رسیدن حرارت به قسمت های داخلی سازه جلوگیری می‌کنند.

در صورتی که این عایق وجود نداشته باشد ممکن است ساختمان قبل از رسیدن نیروهای امداد و آتش نشانی دچار ریزش و تخریب شود. با ریزش ساختمان جان کلیه انسان های داخل آن به خطر می افتد. بیشتر پوشش های ضد حریق پس از آتش سوزی منبسط می شوند و از نفوذ گرما به اسکلت فلزی ساختمان جلوگیری می کنند. بسته به نوع این پوشش، مدت زمان مقاومت ساختمان در مقابل حریق متفاوت می باشد.

قیمت پوشش ضد حریق پایه سیمانی

هنگام انتخاب پوشش ضد حریق باید به قیمت آن توجه داشته باشیم. قیمت پوشش ضد حریق پایه سیمانی قبل از شناسایی منابع اولیه آن در کشور نسبتا بالا بود. زیرا مواد اولیه آن از کشورهای دیگر وارد کشور ما می شد. اما با شناسایی منابع موجود در کشور قیمت آن نسبت به قبل پایین تر آمده است.

پوشش ضد حریق پایه سیمانی رنگی خاکستری دارد اما نحوه اجرای آن شبیه سیمان نیست.  این پوشش بر روی سطوح مختلف اسپری می شود و به رنگ سفید و یا خاکستری در می آید. این پوشش از ساختمان های فلزی در مقابل حرارت بالا محافظت می کند. این پوشش به صورت لایه چند میلیمتری اجرا می شود. یکی از معروف ترین محصولاتی که در بازار موجود میباشد محصول شرکت ساختمانی ایران به اسم firecement  میباشد توجه داشته باشید قیمت پوشش ضد حریق به عواملی بسیار زیادی بستگی دارد ضخامت یکی از این عوامل مهم میباشد به طور کلی شرکت های پوشش ضد حریق باید یک جدول ضخامت پوشش ضد حریق مختص به خود داشته باشند که از سوی مرکز تحقیقات مسکن و راه و شهرسازی باید تایید گرفته باشند.نوع ساختمان؛ متراژ آن همچنین زمانی درخواستی برای مقاومت در برابر آتش نیز امر مهمی میباشد.

پوشش ضد حریق

قیمت پوشش ضد حریق پایه گچی

قیمت پوشش ضد حریق پایه گچی نیز با توجه به قیمت مواد اولیه آن بالا و پایین می شود. پوشش ضد حریق پایه گچی با اندکی تفاوت مانند پوشش های ضد حریق پایه سیمانی می باشد.محاسبه قیمت پوشش ضد حریق مانند پوشش پایه سیمانی به پارمترهای مختلفی بستگی دارد که همانطور که در بالا اشاره شد. محصول شرکت ساختمانی ایران به اسم firetard  نیز یکی از معروف ترین ها در این زمینه میباشد.

رنگ های منبسط شونده

هنگام انتخاب پوشش ضد حریق از بین انواع مختلف آن، متوجه می شویم که رنگ های منبسط شونده نیز نوعی پوشش ضد حریق می باشند. رنگ های منبسط شونده در هنگام حرارت مانع نفوذ حرارت به اسکلت ساختمان می شوند با این تفاوت که لایه نازک تری ایجاد می کنند. قیمت این رنگ ها نسبت به سایر پوشش های ضد حریق بیشتر می باشد. از رنگ های منبسط شونده در لایه های خارجی استفاده می شود زیرا تغییری در زیبایی نمای ساختمان ایجاد نمی کنند.

بردهای ضد حریق

بردهای ضد حریق نمونه ای دیگر از پوشش های ضد حریق هستند. این پوشش ها شبیه به داکت های کابل برق می باشند و قیمت آن ها نسبت به نمونه های دیگر بیشتر می باشد. سرعت و نحوه اجرای این عایق ها نسبت به نمونه های دیگر کمتر می باشد.

پوشش ضد حریق

عوامل موثر مانند ضخامت و متراژ

انتخاب پوشش ضد حریق با بیشترین مقاومت کار چندان سختی نمی باشد فقط نیاز به دقت دارد. عوامل موثر مانند ضخامت و متراژ بر قیمت این پوشش ها اثر می گذارد. مسلما هر چه ضخامت و متراژ اجرای کار بیشتر باشد قیمت نهایی نیز بیشتر می شود. اما عوامل دیگری نیز وجود دارد که بر قیمت تاثیر می گذارد. عواملی مانند نوع ساختمان، نوع تیر و ستون و نوع سقف نیز بر هزینه های کلی استفاده از پوشش‌ های ضد حریق تاثیر گذار می باشد.

شرکت ساختمانی ایران با سالها تجربه در اجرای پوشش های ضد حریق و با تاییده مرکز تحقیقات مسکن، راه و شهرسازی در پوشش های ضد حریق پایه سیمانی وگچی در کنار شما خواهد بود تا بتوانید با توجه به نیاز خود بهترین خدمات را دریافت کنید شما میتوانید با کارشناسان ما در این زمینه تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید

 

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا