اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
رپورتاژ آگهی

اسلیتر دستگاه تبدیل رول به شیت ورق آهن

یکی از محصولاتی که در صنایع متعدد کاربرد بسیاری دارد، شیت‌های ورق آهن هستند. در صنعت این ورق‌ها را برای کاهش فضای اشغالی و تسهیل حمل و نقل آن به صورت کویل و یا رول‌های آهنی درمی‌آورند. همین اعمال تغییر نیز منجر به مقرون به صرفه شدن ورق‌های آهنی می‌شود.

برای اطلاع از آخرین قیمت شیت ورق آهن، کلیک کنید.

متناسب با آن‌که کاربرد ورق به چه منظور باشد، کویل آهنی را در جنس‌ها و ابعاد مختلف برش می‌دهند. یکی از بهترین دستگاه‌های برش ورق آهن، دستگاه نواربری اسلیتر است. در این مطلب قصد داریم یکی از کارخانه‌های معتبر که خدمات نواربری را با تجهیزات عالی و به کمک دستگاه اسلیتر ارائه می‌دهد، معرفی کنیم. تا انتها با ما همراه باشید.

خواندن این مقاله را برای آشنایی با انواع روش‌های برشکاری از دست ندهید.

دستگاه نواربری (اسلیتر)

برشکاری فلزات از چه روش‌هایی انجام می‌شود؟

در کارخانه‌ها فلزات را با روش‌های مختلفی برش می‌دهند. به طور کلی دسته‌بندی برش فلزات به صورت حرارتی و مکانیکی انجام می‌گردد. یکی از انواع برش فلزات به صورت مکانیکی، برش با دستگاه اسلیتر است. در ادامه به شرح کامل نحوه عملکرد این دستگاه می‌پردازیم.

برشکاری ورق آهن با دستگاه اسلیتر (Slitter)

یکی از دستگاه‌های مجهز و پیشرفته برش فلزات که دقت برش در آن بسیار بالا است، دستگاه اسلیتر می‌باشد. این دستگاه نواربری، بسته به ضخامت‌هایی که امکان برش آن‌ها را دارد، به ۳ دسته خطوط نواربری نازک، متوسط و ضخیم تقسیم می‌شود. در ادامه به نحوه کارکرد این دستگاه به تفصیل می‌پردازیم.

چه ورق‌هایی را برشکاری می‌کنند؟

انواع مختلفی از کویل‌های ورق‌ را به کمک دستگاه اسلیتر برش داده و نواربری می‌کنند. این موارد به صورت زیر است:

  • ورق سیاه
  • ورق روغنی
  • ورق گالوانیزه
  • ورق رنگی

کویل ورق آهن

دستگاه نواربری از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

آشنایی با بخش‌های مختلف این دستگاه برای اطلاع از چگونگی برش ورق‌ و تبدیل آن‌ها به شیت ورق آهن با ابعاد مشخصی از عرض و طول، امری مهم است. دستگاه اسلیتر از ۴ قسمت اصلی تشکیل شده است که به شرح زیر می‌باشد:

  • کویل‌گیر
  • سرشکن
  • گیوتین
  • شفت

کویل آهن چگونه به شیت ورق آهن تبدیل می‌شود؟

پیش‌تر به ۴ قسمت مهم و اصلی دستگاه نواربری اشاره کردیم. حال به بررسی وظیفه هر یک از این قسمت‌ها می‌پردازیم:

کویل‌گیر: این بخش، مهم‌ترین قسمت این دستگاه است و مشخصات پارامترهایی همچون قطر خارجی، قطر داخلی و جنس کویل‌ها، نوع کویل‌گیر را تعیین می‌کنند.

سرشکن: این قسمت با ضربه وارد کردن به ورق‌ها، منجر به هل دادن آن‌ها به داخل دستگاه می‌شود.

گیوتین: پس از وارد شدن ورق‌ها به داخل دستگاه، به صورت هم‌زمان دو غلتک روی ورق می‌چرخند. این امر نیز از آن جهت انجام می‌شود که در صورت وجود هرگونه انحنا، با وارد شدن گیوتین و با صاف کردن سر رول، هرگونه کجی از بین برود.

قبل از برش ورق، باید از عدم وجود موج و یا هرگونه کجی، اطمینان حاصل شود. پس از آن اپراتور با دقت کامل سر ورق را بین تیغه‌ها قرار دهد.

شفت: در این مرحله، ۲ عدد شفت که به‌صورت موازی روی هم‌دیگر هستند و روی آن‌ها چند تیغه برنده به فواصل وجود دارد، ورق‌ها را برش می‌زنند. انجام این فرآیند با عبور ورق‌های فلزی از میان شفت‌ها صورت می‌گیرد و شفت را در جای خود به جهت معکوس یک‌دیگر می‌چرخانند و روی ورقه، برشی را به وجود می‌آورند.

در نهایت، ورق‌ها را به صورت رول شده، جمع‌آوری می‌کنند.

فرآیند رشته‌بری ورق از چه طریق‌هایی انجام می‌شود؟

برشکاری کویل‌ها از ۲ طریق انجام می‌شود که به صورت زیر است:

  • ثابت

برشکاری کویل در حالت ثابت، بدون خارج کردن کویل‌ها از فرم اصلی خودشان و باز کردن آن‌ها صورت می‌گیرد. این امر به دلیل آن است که کویل بر روی دو غلتک حرکت می‌کند و پس از وارد شدن تیغه‌ها، عملیات برش ورق‌ها انجام می‌شود.

  • پیچشی

برشکاری به صورت چرخشی، با جای‌گیری کویل فلزی در کویل‌گیر و باز شدن آن همراه است. سپس به مرحله نواربری هدایت می‌شود و نظر به تنظیمات از پیش تعیین شده در رابطه میزان طول و عرض ورق، برش انجام می‌شود و نوارهای بریده شده به شکل رول درآورده می‌شوند.

شیت های ورق آهن در چه مواردی کاربرد دارند؟

ورق‌های آهن در صنایع گوناگونی کاربرد دارند که تعدادی ازآن‌ها به شرح زیر می‌باشد:

  • صنایع ساخت و ساز
  • صنعت کشتی سازی
  • خودروسازی
  • ساخت لوازم خانگی
  • ساخت مخازن بزرگ و تانکر

کارخانه شاهین فلز سپاهان

در کارخانه شاهین فلز سپاهان دستگاه اسلیتر یا نواربری، با فناوری جدید و منحصر به فرد، برای اولین بار در ایران امکان برش ورق با ضخامت‌های گوناگون را به کمک تنها یک دستگاه دارا است و تلفیقی از سایزهای مختلف را با یک اسلیتر و بدون هیچ‌گونه ناهمواری و یا انحنا انجام می‌دهد.

کارخانه شاهین فلز سپاهان

ورق‌هایی که در رشته‌بری مورد استفاده قرار می‌گیرند، ضخامتی میان ۰.۴ تا ۱۲ میلی‌متر و عرضی مابین ۴۰ سانتی‌متر تا ۲ متر را دارند. دستگاه نواربری (اسلیتر) با پیشرفته‌ترین و به‌روزترین تجهیزات، توسط مهندسین بخش ماشین‌سازی این کارخانه طراحی و ساخته شده است.

این دستگاه ویژه، ضخامت‌های مختلف (کم، متوسط، ضخیم) ورق را برش می‌دهد. برش‌های دستگاه نواربری این شرکت به صورت یک‌نواخت انجام شده و در انتهای فرآیند برش کاری، نوارها مجددا به صورت کویل جمع‌آوری می‌شوند.

سخن آخر

در این محتوا افزون بر بررسی چگونگی تبدیل رول به شیت ورق آهن، به معرفی یکی از مجهزترین کارخانه‌های برش ورق‌های آهنی نیز پرداختیم. کارخانه شاهین فلز سپاهان به کمک نیروهای متخصص و مجرب خود، این خدمت را با بهترین کیفیت ممکن و مجهزترین دستگاه‌ها، به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

ورق مصرفی برای نواربری در جنس، ضخامت و عرض‌های مختلف، با توجه به سفارشات و نیاز مشتریان قابل اجرا است. اگر شما نیز قصد استفاده از خدمات برتر شرکت شاهین فلز سپاهان را دارید، کارشناسان متخصص این مجموعه، همه‌روزه آماده پاسخگویی به مشتریان محترم هستند.

تلفن:  ۰۳۱۴۵۲۷۳۰۱۰

وب‌سایت: www.shahinfelezsepahan.com
آدرس کارخانه: شهرک صنعتی بزرگ، بازارچه، خیابان اندیشمندان ۱۶، خیابان کارآفرینان، نبش کارآفرینان ۱۴/۱

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا