اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
رپورتاژ آگهی

0 تا 100 مراحل ساخت استخر خانگی

مراحل ساخت استخر خانگی

از محبوب ترین ورزش ها و تفریحات می توان به شنا اشاره کرد. بسیاری از افراد به دلایل مختلف از جمله ازدحام جمعیت، محدودیت زمان و… به استخر های عمومی نمیروند، استخر های خانگی می تواند مشکل این افراد را رفع کرده و لحظات خوشی را در کنار خانواده برای شما فراهم آورد.

اگر در حیاط منزل یا ویلای شخصی خود فضای مناسبی برای تعبیه استخر خانگی دارید و قصد ساخت استخر خانگی را دارید در ادامه مطلب میخواهیم به هر آنچه برای ساخت و طراحی استخر نیاز دارید اشاره کنیم.

مراحل ساخت استخر خانگی

استخر ها به دو دسته سرپوشیده و روباز تقسیم میشوند، دسته اول استخر های سرپوشیده که در اتاقک ها و گوشه خانه یا ویلای شما تعبیه می شوند و محیطی را به خود اختصاص میدهند که البته با توجه به هزینه آن خواهان کمتری در میان مردم دارند.

افرادی که حیاط مناسبی در منزل خود دارند یا ویلایی دارند که قصد ساخت استخر در آن را دارند اکثرا از دسته دوم یعنی استخر های روباز استفاده میکنند، همچنین می توانید در صورت نداشتن محیط کافی در حیاط و یا نداشتن ویلا میتوانید در پشت بام خانه و یا حتی تراس ساختمان خود اقدام به ساخت استخر خانگی روباز کنید.

مقدمات ساخت استخر

در ابتدا شما باید تمامی مراحل ساخت را مورد نقد و بررسی قرار دهید که چگونه می خواهید استخر خود را بسازید؟؟ در قدم اول بودجه خود را مشخص کنید و برای آن برنامه ریزی کنید تا با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت استخر مورد نظر خود را بسازید، توجه داشته باشید علاوه بر هزینه های اولیه ساخت استخر شما باید به طور سالانه هزینه هایی را برای نگهداری آن و همچنین آب و برق در نظر بگیرید. حال شما باید محیطی که برای ساخت استخر در نظر گرفتید را به طور دقیق مشخص کنید، توجه داشته باشید محیطی که انتخاب میکنید دارای نورگیر خوبی باشد چرا که اگر خورشید به طور مستقیم با آب استخر برخورد داشته باشد در هزینه های گرم کردن آب استخر صرفه جویی خواهد شد.

0 تا 100 مراحل ساخت استخر خانگی

در نظر داشته باشید اطراف استخر ویلایی درختانی با ریشه زیاد وجود نداشته باشد زیرا که باعث آسیب دیدن ساز و کار استخر و سیستم لوله کشی و تخلیه آب میشود، همچنین در صورت وجود درخت سایه جلوی نور آفتاب را خواهد گرفت و با ریختن برگ روی استخر آب استخر را کثیف کرده و در کف استخر رسوب میکند و همین موضوع سبب بالا رفتن هزینه های نگهداری و نظافت خواهد شد.

پیش از آنکه به سراغ پیمانکار بروید طرح مورد نظر خود را با جزئیات کامل مانند کم و زیاد بودن عمق استخر، تعداد پله های استخر،پوشش گیاهی اطراف استخر و… را روی کاغذ پیاده کنید تا بتوانید راحت تر به پیمانکار توضیح دهید. پس از انجام این کار به سراغ یک پیمانکار مطمئن رفته و ۰ تا ۱۰۰ کار خود را به او بسپارید.

زیرساخت های لازم برای ساخت استخر

بعد از دریافت مجوز و بررسی همه جانبه محل احداث و نقشه کشی با توجه به عمق و ابعاد استخر روباز مورد نظر، با استفاده از ماشین آلات حفاری،خاک برداری میکنند، سپس کف استخر را با توجه به قسمت های کم عمق وپرعمق شیب بندی و بتن ریزی میکنند. مرحله بعدی  آرماتور بندی  کف استخر با میلگرد است که به صورت شبکه ای در کف و دیواره استخر قرار می گیرد، پس از اتمام طبق نقشه اجرایی استخر خانگی باید کارهای تاسیسات آن انجام شود. ابتدا لوله های ورود و خروج آب را کارگذاری کنید و سپس سیم کشی های مربوط به روشنایی استخر باید صورت گیرد.

هزینه ساخت استخر

هزینه ساخت استخر به عوامل متفاوتی بستگی دارد، از جمله این عوامل میتوان به ابعاد استخر، نوع استخر، مکان احداث استخر و… برای مثال احداث استخر روی پشت بام دارای هزینه های بالاتری است. همچنین اگر بخواهید استخر خود را سرپوشیده احداث کنید هزینه های جداگانه ای برای آن باید در نظر بگیرید.

استخر ها را میتوان به دو دسته تقسیم کرد: روی زمین و داخل زمین؛ اکثریت مردم داخل زمین را برای ساخت استخر در نظر میگیرند، چرا که استخر های درون زمینی به مراتب ماندگاری بیشتری نسبت به استخر های روی زمین دارند. اما یکی از مزایایی که استخر روی زمین دارد این است که در پایان فصل می شود آن را برداشت اما استخر درون زمینی فاقد این قابلیت است.

ساخت استخر چقدر طول میکشد؟

مراحل ساخت استخر

مدت زمان ساخت استخر بسته به طرح مورد نظر شما متفاوت است، اما بسته به طرح شما زمان تقریبی ساخت استخر حدودا بین ۳ الی ۶ ماه زمان خواهد برد. برای مثال اگر شما قبل از شروع سال جدید اقدام به ساخت استخر خود کنید احتمالا با گرم شدن هوا می توانید از استخر خود استفاده کنید.

ساخت استخر در باغ

در صورتی که شما خانه ای با فضای بیرونی دارید یا استخر در باغ داشته باشید باید نهایت استفاده از آن را ببرید. به خصوص در این ۲ سال که ویروس همه گیر کرونا تمامی جهان را مجبور به در خانه ماندن کرد و تمامی مراکز تفریحی به خصوص استخر ها را تعطیل کرد، شما میتوانید با خیال راحت و دور از جمعیت در استخر خود شنا کنید.

چه تجهیزاتی برای ساخت استخر لازم است؟

تفاوتی ندارد استخر شما از چه دسته ای باشد، چه سرپوشیده و چه زمینی تجهیزات زیر برای استخر شما واجب است:

۱.جریان‌ آب

آب موجود در استخر شما نیاز به فیلتر دارد برای از بین بردن آلودگی ها، آب موجود در استخر شما از طریق چند فاضلاب اصلی در قسمت پایینی استخر و چند خروجی در قسمت بالایی استخر فیلتر میشوند و به شما برای داشتن یک استخر تمیز کمک میکنند.

۲. فیلتر

فیلتر استخر یکی از مهم ترین اجزای استخر است، چرا که برای پاکیزه ماندن آب استخر خود باید از فیلتر استفاده کنید، تا از وجود جلبک ها و آلاینده های مضر در استخر خود جلوگیری کنید.

فیلتر های استخر انواع مختلفی دارند که به شرح زیر می باشد :

  • فیلتر شنی استخر
  • فیلتر کارتریج استخر
  • فیلتر دیاموته استخر

۳. پمپ

از پمپ میتوان به عنوان قلب سیستم استخر یاد کرد، همانطور که قلب خون را پمپاژ میکند و به سراسر بدن میرساند و اگر از کار بیفتد زنده ماندن ما امکان پذیر نیست، داشتن استخر نیز بدون پمپ امکان پذیر نخواهد بود.

اجزای اصلی پمپ به شرح زیر میباشد:

  • مجرای اصلی ورودی آب
  • مجرای خروجی پمپ
  • فیلتر
  • پروانه
  • موتور

۴. متعادل سازی آب استخر

سیستم فیلتر آب میتواند آب استخر را تمیز کند، اما دخالتی در وضعیت شیمیایی آب نخواهد داشت. تعادل سازی شیمیایی استخر نه تنها برای آب بلکه برای تجهیزات استخر نیز لازم است.اگر آب استخر تصفیه نشود، باکتری های بیماری زا درون استخر رشد خواهد کرد.

۵. کلر

کلر به دو صورت پودر و قرص قابل استفاده است. هنگامی که کلر به آب اضافه می شود واکنش میدهد و مواد شیمیایی تولید میکند، کلر بعد از فیلتر کردن به آب اضافه میشود.

۶. گرمایش استخر

هیچ کس تمایل به شنا کردن در استخر آب سرد یا کثیف را ندارد و یکی از محبوب ترین تجهیزات چند سال اخیر گرمایش دهنده آب استخر میباشد.

جمع بندی

این مطلب توسط تحریریه آچارسی تدوین شده است. برای دریافت خدمات ساخت و طراحی استخر در سراسر ایران، می توانید با پشتیبانان achar30.com در ارتباط باشید.

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا