رپورتاژ آگهی

آشنایی با انواع موزاییک در ایران

موزاییک فرش یکی از پرکاربرد ترین کف پوش ها برای حیاط یا ویلا باغ ها است. موزاییک یکی از پرکاربردترین مصالح در ساختمان سازی است. موزاییک فرش نوعی کف پوش است که از سیمان، ماسه، آب، غبار سنگ، رنگ های مکمل و مواد افزودنی تشکیل شده است. این نوع کفپوش ها از نظر جنس، رنگ، چیدمان و طرح دارای تنوع زیادی هستند. در نتیجه، انتخاب آنها می تواند کمی دشوار به نظر برسد. این مصالح با توجه به کاربردشان به دو دسته موزاییک فرش فضای بیرونی و موزاییک فرش فضای داخلی تقسیم می شوند. در ادامه با خانه موزاییک همراه باشید تا شما را با انواع موزاییک ایران آشنا کنیم و توضیح دهیم هنگام خرید موزاییک ارزان با بهترین کیفیت و داشتن استانداردهای لازم به چه نکاتی باید توجه کرد.

انواع موزاییک در ایران

موزاییک چیست؟

موزاییک فرش هنری است که با چیدن قطعات کوچک کنار یکدیگر طرح یا تصویری را به مخاطب ارائه می ‌دهد. موزاییک ها از مواد مختلفی ساخته می شوند. به عنوان مثال از سنگ های رنگی، چوب و سرامیک برای سطوحی مانند کف، دیوار یا سقف نیز استفاده می شود. این مواد به صورت پازلی مانند کاشی و سرامیک تولید می شوند و روش نصب مشترکی دارند و با وجود تفاوت های فراوان استفاده از آنها رایج است.

موزاییک در واقع نوعی بتن است که در اثر فشار پرسی یا ارتعاش متراکم می شود. بنابراین، موزاییک را می توان یک کف پوش متراکم در نظر گرفت. کشورهای اروپایی به ویژه آلمان و ایتالیا از این مصالح ساختمانی جذاب در معماری و ساختمان های عمومی خود برای خلق تصاویری زیبا استفاده می کنند.

انواع روش های ساخت موزاییک چیست؟

  • روش پرسی

در این روش از پرس برای مخلوط کردن سیمان و سایر مواد استفاده می شود. با استفاده از فشار این دستگاه بر روی سیمان، عملیات فشرده سازی و تراکم انجام می شود. میزان فشار اعمال شده نیز به عوامل مختلفی از جمله تعداد و اندازه سنگدانه ها بستگی دارد.

  • روش ویبره ای

در روش ویبره از دستگاه ویبره استفاده می شود. به این ترتیب هیچ فشاری به سیمان وارد نمی شود و فشرده سازی توسط ارتعاش انجام می شود. موزاییک به دست آمده معمولا سطح صافی دارد و برخلاف روش پرسی نیازی به زیرسازی ندارد. البته اگر از آن برای تولید موزاییک فرش تزئینی استفاده شود، فرآیند انجام سایش ضروری است. از نمونه موزاییکی که از طریق ارتعاش یا خمان ویبره ایجاد می ‌شود، می توان نوع پلیمر را تعیین کرد. برای خرید موزاییک ارزان با بهترین کیفیت، مصالح ساخت و روش تولید می توانید به وب سایت خانه موزاییک رفته و با مشاهده انواع موزاییک فرش در طرح های مختلف در این سایت می توانید خرید آسانی را برای خود به ارمغان آورید. در ادامه این مطلب همراه باشید تا انواع موزاییک درایران را به شما معرفی کنیم.

انواع موزاییک در ایران

انواع موزاییک در ایران

  • موزاییک پلیمری

موزاییک های پلیمری دو لایه که به عنوان کف پوش استفاده می شوند، نوعی بتن خود تراکم محسوب می شوند که چگالی خود را از طریق رسوب یا پلیمریزاسیون رزین سنگ مصنوعی یا رزین پلیمری به دست می آورند. این موزاییک فرش پلیمری از اجزایی به نام رنگ های شیمیایی، سیمان، پودر سنگ، ماسه، سنگ مصنوعی و آب به روش ویبره ای در ابعاد و طرح های مختلف ساخته می شود. این نوع موزاییک به دلیل مقاومت بالا در برابر سرمای زیاد (یخ زدگی) و نفوذ آب کمتر از ۳ درصد یکی از بهترین کفپوش ها برای نمای بیرونی ساختمان به ویژه در مناطق سردسیر می باشد. موزاییک های پلیمری برای استفاده در فضای خارجی ساختمان ها بسیار مناسب هستند.

موزاییک در ایران

  • موزاییک گرانیتی

موزاییک فرش های گرانیتی به دو روش ویبره ای و پرسی قابل تولید هستند. در بسیاری از موقعیت ‌ها از این موزاییک استفاده می شود. از موزاییک فرش گرانیتی می توان در پارکینگ ها، حیاط خانه و مدارس، انبارها و سالن های صنعتی استفاده کرد. اگرچه در ساخت این نوع موزاییک از دانه های ماسه استفاده می شود. اما دلیل معروفیت آن به این نام این است که بسیار شبیه به سنگ های گرانیتی است.

خرید موزاییک ارزان و باکیفیت همیشه دغدغه همه افراد و شرکت های ساختمانی بوده است. شما در خانه موزاییک می توانید انواع موزاییک گرانیتی یا دیگر موزاییک فرش های موجود در این نمایندگی را با بهترین قیمت و کیفیت عالی به راحتی برای خود خریداری کنید.

  • موزاییک شکسته

ساخت این موزاییک شبیه موزاییک های گرانیتی و موزاییک های معمولی است. تنها تفاوت در زمان خشک شدن و نحوه خوردن ساب آن است. مزیت این نوع موزاییک فرش این است که به جای ساب زنی با سنگ سنباده از برس های سیمی استفاده می شود. هنگامی که این موزاییک ها در حال ساب زنی هستند، آب تحت فشار روی آنها ریخته می شود.

انواع موزاییک

  • موزاییک های تک لایه

نوع دیگری از موزاییک وجود دارد که عمدتاً در آلمان و ایتالیا تولید می شود ، این موزاییک تک لایه و سبک است، بنابراین در ساختمان های مرتفع استفاده می شود. این نوع موزاییک فرش تک لایه دارای قسمت زیرین یا نارین نیست که در آن از سنگ های بسیار ریز استفاده شده است. اما به طور کلی روش تولید آن شبیه به موزاییک گرانیتی است.

  • موزاییک شسته یا واش بتن

موزاییک فرش واش بتن دقیقا مانند موزاییک گرانیتی و معمولی ساخته می شوند. با این تفاوت که مدت زمان ماندن موزاییک در گرم خانه ها برای از دست دادن آب فیزیکی خود ۵ ساعت طول می ‌کشد. پس از آن در حین ساب زدن به روشی متفاوت از موزاییک های معمولی از سمباده استفاده می کنند. به طوری که در دستگاه های خود به جای سمباده برس های سیمی وجود دارد که در ۳ مرحله از زبر تا نرم قرار می گیرد. و در مرحله سنباده زدن آب با فشار قوی به روی موزاییک ها پاشیده می شود.

  • موزاییک های ویبره ای

موزاییک های ارتعاشی یا ویبره ای موزاییک فرش های تک لایه ای هستند که برای شکل گیری نیازی به زیرسازی و فشار ندارند. تولید این نوع کاشی بر این اساس است که مواد مورد نیاز برای تولید کاشی ابتدا مخلوط شده و در صورت نیاز در اندازه های مشخص در قالب پلاستیکی ریخته می ‌شود. پس از انجام این کار، قالب ها بر روی نوار نقاله ویبره قرار می گیرند این ارتعاش هوای محبوس شده بین مواد را خارج می کند و موزاییک به ضخامت مطلوب می رسد.

پس از آن مواد گنجانده شده در قالب ها به ۵ ساعت زمان برای خشک شدن نیاز دارند. موزاییک پس از خشک شدن از قالب خارج می شود و در آب قرار می گیرد و سپس برای دسته بندی کردن آن ها اقدام می کنند. برای خرید موزاییک ارزان ویبره ای می توانید با شماره تماس های موجود در سایت خانه موزاییک تماس گرفته و با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.

  • موزاییک معرق سنگی

موزاییک معرق سنگی را موزاییک می گویند که سطوح آن از انواع سنگ های تزئینی مانند مرمر، گرانیت و شیشه ساخته شده است. این موزاییک ها در سه نوع شسته، صاف و شیاردار در بازار موجود است. موزاییک فرش معرق سنگی بر اساس اندازه و قطر دانه های سنگ به ۵ گروه تقسیم می شوند.

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا

دانلود فایل

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.