رپورتاژ آگهی

پیرو فسفات سدیم چیست؟

پیرو فسفات سدیم چیست؟

در صنایع غذایی از نمک های مختلفی برای بهبود ماندگاری خوراکی ها یا فرآوری محصولات پروتئینی، لبنی، غذاهای دریایی و … استفاده می کنند؛ اما در این میان سدیم پیرو فسفات به عنوان یک نمک غیر آلی ضعیف کاربرد بیشتر و گسترده تری در صنایع غذایی، دارویی، تولیدات صنعتی و … دارد. پیرو فسفات با نام و نشان اختصاری TSPP و یا SAPP در گریدهای صنعتی و غذایی کاربرد گسترده ای داشته و به راحتی در دسترس و قابل استفاده می باشد.

پیرو فسفات را معمولا با نام و نشان های مختلفی معرفی می کنند؛ اما به طور کلی این ماده به صورت پودر گرانولی سفید رنگ بدون بو به بازار عرضه شده و در صنایع مختلف کاربرد دارد. امروز در این مقاله سعی داریم شما را با ترکیبات ساختاری و کاربردهای متنوع این نمک غیر آلی آشنا سازیم.

اکنون شاید بهتر باشد به منظور آشنایی بیشتر با کاربردهای پیروفسفات به معرفی کاربردهای این نمک غیر آلی و افزودنی مجاز خوراکی بپردازیم.

پیرو فسفات سدیم

بررسی کاربردهای متنوع پیرو فسفات در صنایع مختلف

پیرو فسفات اولین بار در اواخر قرن هجدهم توسط نانواهایی که به دنبال تخمیر کننده های قوی خمیر نان بودند، کشف شد و پس از آن با شناسایی خواص منحصر به فرد این نمک ضعیف و مجاز خوراکی از پیروفسفات در سایر حوزه های تولید و نگهداری مواد غذایی و سایر صنایع تولیدی استفاده شد. در عصر حاضر نیز با افزایش و کاهش ترکیبات ساختاری پیروفسفات از این ماده خوراکی در صنایع مختلفی همچون صنایع نگهداری مواد غذایی، تولید داروها، تولید خوراک حیوانات، فرآوری محصولات پروتئینی و لبنی، کنسرواسیون سازی مواد غذایی و خوراکی های دریایی، تولید مواد شوینده خانگی، تولید محصولات شستشوی دهان و دندان و … استفاده می شود که در این بخش مفصلا به توضیح کاربردهای متنوع این افزودنی خوراکی خواهیم پرداخت.

  • از دیگر کاربردهای این نمک خوراکی می توان به تولید انواع مواد شستشوی دهان و دندان اشاره کرد. با توجه به ترکیبات به کار رفته در ساختار این ماده خوراکی، از آن در تولید خمیر دندان و انواع شستشوی کننده های دهان استفاده می شود، چرا که پیروفسفات خاصیت فوق العاده ای در از بین برده پلاک های دندانی داشته و از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می کند.
  • در فرآوری محصولات پروتئینی و لبنی از مواد خوراکی زیادی استفاده می شود تا ماندگاری کیفیت مواد خوراکی را افزایش داده و در طولانی مدت ضمن حفظ طعم این مواد از فساد انواع محصولات گوشتی و لبنی جلوگیری شود. نمک غیر آلی پیروفسفات با خواص نگهداری مواد غذایی در زمینه فرآوری محصولات پروتئینی و لبنی کاربرد وسیعی دارد و به عنوان یکی از مواد پایه ای مهم شناخته می شود.
  • در صنعت کنسرو سازی مواد مختلفی برای افزایش ماندگاری محصولات غذایی کنسرو شده استفاده می شوند؛ اما در این میان استفاده از پیروفسفات به صورت گسترده ای انجام می شود.

پیرو فسفات سدیم

خرید محصولات با کیفیت از بهبود نوآوران ماندگار

تهیه و خرید محصولات با کیفیت در صنعت غذا برای تولید مواد غذایی باکیفیت، خوش طعم و با ماندگاری بالا همواره لازم است که به کیفیت مواد اولیه توجه داشته باشیم. برای این منظور نیز بهتر است خرید ارزان مواد اولیه وارداتی را کنار گذاشته و از برندهای معتبر با نشان ها و استانداردهای بین المللی خریدهای خود را انجام دهید.

شرکت تولیدی بهبود نوآوران ماندگار یکی از متخصصین در حوزه تولید انواع محصولات غذایی و مواد اولیه صنعت شیرینی پزی است که می توانید محصولات آن را تحت عنوان برند فیدان از بازارهای داخلی و خارجی در بهترین کیفیت بازار خریداری نمایید. محصولات فیدان تحت نظارت وزارت بهداشت کشور و مطابق با جدیدترین استانداردهای بین المللی تهیه و تولید می شوند و می توان با اعتماد بر سابقه درخشان این شرکت تولید در تولید و فروش انواع محصولات خوراکی از کیفیت محصولات فیدان برای بهبود طعم، کیفیت و ماندگاری مواد غذایی استفاده کنید.

برای خرید محصولات متنوع صنعت شیرینی پزی همچون بیکینگ پودر، ژل کیک و پیرو فسفات می توانید مواد اولیه مورد نیاز خود را در حجم متفاوت  به راحتی از وب سایت بهبود نوآوران ماندگار به نشانی www.ghodsico.com سفارش داده و در بهترین کیفیت خریداری کنید.

 

توجه: این مطلب یک رپورتاژ آگهی (تبلیغات) بوده و پورتال جامع مهندسین ایران هیچگونه نظر و مسئولیتی ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا

دانلود فایل

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.