8 روش برای حذف نقاط کور وای فای

چگونه نقاط کور وای فای را از بین ببریم؟
این روش تمام کاربران عزیز بسیار ساده و آسان است کافیست فقط مراحل زیر را دنبال کنید تا نقاط کور وای فای شما حذف شوند.پس در ادامه با پورتال جامع مهندسین ایران همراه باشید.
1- مناقط مشکلدار را بیابید
قبل از آن که سعی کنید تا نقاط کور وای فای را حذف کنید، ابتدا باید بدانید که این نقاط مشکل دار کجا هستند. گوشی هوشمند خود را بردارید، به شبکه بیسیم وصل شوید، و در خانه خود قدم بزنید. اگر قدرت سیگنال WiFi به صفر رسید، شما منطقه مرده یا نقطه کور را یافتهاید.
همچنین، میتوانید از آپ WiFi Analyzer مختص گوشیهای اندرویدی استفاده کنید تا اطلاعات کاملی در مورد قدرت سیگنال وای فای بدست بیاورید. WiFi Analyzer مخصوص گوشی های اندروید هستش همچنین فرکانس شبکههای اطراف را نیز نشان میدهد.
2- روتر را به مرکزیترین نقطه ببرید

اگر دستگاه روتر در گوشهای از خانه یا دفتر کار شما قرار دارد، و منطقه مرده دقیقاً در گوشه مخالف است، پس باید روتر را به مرکز خانه یا محل کار خود ببرید. همیشه سعی کنید روتر را در مرکز خانه یا آپارتمان یا دفتر کار خود قرار دهید. پس از انجام این کار دوباره بررسی کنید که آیا هنوز سیگنال دستگاه شما ضعیف است یا خیر.
3- از کانال بیسیم با حداقل ازدحام استفاده کنید
اگر در منطقه پر جمعیتی و شلوغی زندگی میکنید، شبکههای بیسیم میتوانند سرعت را تحت تاثیر قرار دهند. اکثر روترهای بیسیم جدید به طور خودکار به کانالی که حداقل ازدحام را دارد سوئیچ میکند، اما اکثر روترهای ارزان قیمت فقط از کانال از پیش تعریف شده استفاده میکنند، حتی اگر کانال درستی نباشد.
شما میتوانید از اپهای اندرویدی همچون آنالیزور وای فای برای شناسایی کانالهای بیسیمی که حداقل ازدحام را در شبکه بیسیم دارند، استفاده کنید. با این کار میتوانید نقاط کور وای فای را حذف نمایید.
4- بررسی موقعیت روتر

گاهی اوقات زمانی که روتر بین هر وسیله الکترونیکی قرار میگیرد، به گونهای رفتار میکند که سیگنال در بخشی از منطقه محدود میشود و بنابراین در طول آن مسیر کاربران سیگنال پراکنده یا صفر دریافت میکنند.
اگر شما با نقاط کور مواجه میشوید، سعی کنید موقعیت روتر خود را بررسی نمایید و آن را دورتر از هر وسیله الکترونیکی قرار دهید.
5- بروزرسانی سخت افزار و فریمور
عوض کردن روتر یا هر سخت افزار مربوط به WiFi که بسیار قدیمی شده، میتواند راهکار خوبی برای رسیدن به بهترین عملکرد اتصال شبکه باشد. پس باید روتر و همچنین آداپتورهای بیسیم را بروز کنید.
6- تقویت کننده وای فای
شما میتوانید از تقویت کنندههای (extender) وای فای استفاده کنید که در واقع دستگاههایی هستند که میتوانند سیگنال اتصال وای فای را به مناطق بیشتری منتشر کنند. این دستگاهها سیگنالها را دریافت کرده، قدرت آنها را تقویت و سپس در همان جهت منتقل میکنند. حالا اگر نقاط کور اتصال وای فای خود را بیابید میتوانید با تقویت کنندهها، آنها را برطرف نمایید.
7- آداپتور USB
اگر تا کنون از آداپتورهای وای فای توکار داخلی استفاده میکردید، وقت آن رسیده که آداپتورهای WiFi خارجی را هم امتحان کنید. آداپتورهای USB میتوانند برای افزایش عملکرد و قدرت سیگنال فوقالعاده باشند، چرا که این سخت افزار خارجی قابلیت آن را دارد تا پایینترین سیگنال پهنای باند را بگیرد.
8- تغییر آنتن روتر
اگر از روتری استفاده میکنید که دارای آنتن اضافی است و میتوانید آنها را به جهات مختلف حرکت دهید، سعی کنید جهت آنتن را به گونهای تنظیم کنید که بیشترین قدرت سیگنال را داشته باشید. بهترین وضعیت برای آنتن میتواند ایستاده در حالت عمودی باشد، گرچه این حالت بازهم مانع ورود امواج الکتریکی به داخل روتر یا دستگاههای دیگر نمیشود.