اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
مصالح ساختمانی

ارتباط گرم در فضایی لوکس و مدرن با پارتیشن‌ شیشه ای

پارتیشن‌های شیشه ای در عصر حاضر نقش مهمی را در تقسیم‌بندی فضاهای داخلی خصوصاً محیط کاری برعهده دارند. تمایل طیف عظیمی از کارفرمایان به مدرنیته و بهینه‌سازی فضاهای کاری خویش، موجب شده انتخابی جذاب را در مقابل خود مشاهده کنند. بله پارتیشن شیشه ای امروزه در بسیاری از لوکیشن‌های اداری که در موقعیت‌های حرفه‌ای قرار دارند، ایفا کننده نقش اساسی است.

یکی از جنبه‌هایی که در راندمان کاری پرسنل تاثیرگذار خواهد بود این است که در هر لحظه بتوانند موقعیت سایر پرسنل را ببینند و در ارتباط دیداری کاملی به کار خویش بپردازند. این نکته که شفافیت دیوارهای پارتیشن چون جداسازی را با قابلیت دیداری فراهم می‌کند، ارتباطی گرم را در مجموعه بین پرسنل بوجود خواهد آورد.

برای آن‌دسته از افرادی که می‌خواهند بطور توأمان مدرنیته را در کنار کارایی بهبود دهند، انتخابی باکلاس‌تر از پارتیشن شیشه ای نمی‌توان نام برد. در این مقاله می‌خواهیم به بررسی پارتیشن شیشه ای بپردازیم. اگر شما هم در فکر داشتن پارتیشن اداری شیشه ای برای محیط کاری خود هستید پیشنهاد می‌کنیم باما همراه باشید زیرا نکات مهم و تعیین کننده‌ای را به بحث خواهیم پرداخت. این مقاله یک محتوای جامع برای شماست تا از همه چیز در خصوص یک پارتیشن شیشه ای آگاهی کسب کنید.

در ابتدای این مقاله باهم نگاهی به برخی از مزیت‌ها و معایب احتمالی پارتیشن شیشه ای نگاهی گذرا خواهیم انداخت و سپس به معرفی انواع و نکات کلیدی در سفارش آن می‌پردازیم.

مزیت‌های پارتیشن‌ شیشه ای:

  • عایق صدا: پارتیشن‌های شیشه ای در هر نوعی که باشند تا میزان زیادی برابر صدا حفاظت کرده و سیستمی عایق‌بندی شده بوجود می‌آورند.
  • عایق دما: در موضوع دما نیز همانند صدا این مطلب صادق است. پارتیشن‌ها چه از نوع تک جداره باشند و یا دو جداره، تفاوتی نمی‌کند و دمای سرد یا گرم را در اتاقک پارتیشن‌بندی شده حفظ می‌کنند. هرچند که برای بهینه‌ترین حالت، نوع دوجداره عملکرد بسیار مطلوب‌تری را ارائه میدهد.
  • ارتباط دیداری دائم: از حُسن‌هایی که پارتیشن بر عملکرد کارکنان دارد، این ارتباط بصری مداومی است که بین پرسنل همواره برقرار است. گاهی نیاز است با یک اشاره و در لحظه کاری صورت پذیرد که در این مواقع کارکنان بدون نیاز به حضور در کنار یکدیگر، می‌توانند آن را با یکدیگر هماهنگ کنند.
  • روشنایی یکنواخت: گردش نور در محیط به دلیل ساختار شفاف شیشه، این امتیاز را دارد که فضایی یکنواخت از نور را داشته باشیم.
  • تنوع سبک: پارتیشن‌ها در انواع مختلفی طراحی، تولید و اجرا می‌شوند. از حالت‌هایی که بدون فریم است و با فریم گرفته تا تک جداره، دو جداره و… این تنوع در سبک برای رسیدن به الزامات مورد نیاز کارفرما و نیز جهت پاسخ به همه سلایق فراهم شده است.
  • احساس گستردگی فضا: در محیط‌هایی که متراژ کلی بنای واحد کم است، با دیوارکشی بتنی و گچی و… باعث تنگی و به اصطلاح خفه‌گی محیط خواهیم شد زیرا هم عرض دیوارها زیاد است و هم فضای داخلی به اتاقک‌های کوچک تبدیل می‌شوند که حس خوشایندی را ندارد. این موضوع اما کاملا در پارتیشن شیشه ای بلعکس خواهد بود. عرض دیوارها تقریباً حدود ۱ سانت است و شفافیت شیشه موجب می‌شود تا حس گسترده‌تری از فضا به چشم بیاید.

پارتیشن اداری شیشه ای

معایب پارتیشن‌ شیشه ای:

تنها از برخی مزایای پارتیشن شیشه ای سخن گفتیم زیرا استفاده از پارتیشن شیشه ای، انتخابی پرمزیت برای هر محیطی خواهد بود اما بد نیست در برابر این همه مزیت معایب احتمالی آن را هم بدانیم:

  • مقاومت:دیوارهای بتنی و گچی بدون شک مقاومت و استحکام بالاتری را نسبت به پارتیشن شیشه ای دارند و در برابر ضربه نمی‌شکنند و فرو نمی‌ریزند. هرچند برای رفع این نقیصه میتوان دیوارهای شیشه ای را سکوریت و یا لمینت کرد که مقاومت آن بسیار بالا خواهد رفت.
  • حریم خصوصی: اگر حریم خصوصی برای هر پرسنل مهم باشد، بهتر است تا پارتیشن بنده محیط شیشه ای نباشد زیرا شفافیت، موجب از بین رفتن حریم خصوصی خواهد شد. هرچند برای این مورد نیز می‌توان با تولید پارتیشن شیشه ای مات که در تمام یا بخشی از شیشه مات شدگی رخ دهد، حریم خصوصی را حفظ کرد.
  • نظافت: دیوارهای شیشه ای چون شفاف هستند، هر نوع آلودگی، اثرات لمس دست، قطرات آب و غبار روی شیشه را نشان خواهند داد و برای اینکه زیبایی تحت الشعاع نباشد، نیازمند این است که نظافت سطوح شیشه ای همواره مورد توجه قرار گیرد.

پارتیشن شیشه ای فریم دار

نصب پارتیشن‌ شیشه ای به چه صورت است؟

نصب و اجرای پارتیشن‌ها کاری کاملاً تخصصی است که توسط تیم مجرب فنی انجام خواهد شد. اما بصورت کلی روند نصب هر پارتیشن به شکل زیر است:

  1. تعیین محل نصب هر یک از پنل‌های شیشه ای
  2. سوراخکاری زمین، سقف و دیوار جهت فیکس کردن پروفیل‌های آلومینیومی
  3. قرارگیری پنل‌های شیشه ای داخل فریم‌های آلومینیوم
  4. نصب یراق‌آلات و لولاهای درب
  5. رگلاژ و تنظیم پارتیشن شیشه ای
  6. تست عملکرد صحیح نصب و تحویل به کارفرما

انواع پارتیشن‌ شیشه ای:

  • پارتیشن شیشه ای تک جداره: پرسفارش‌ترین نوع از پارتیشن‌ها که با یک لایه پنل شیشه ای ساده، سکوریت و یا لمینیت ساخته می‌شود. پارتیشن شیشه ای تک جداره از محبوبیت بیشتری در بین سایر پارتیشن‌ها برخوردار است.
  • پارتیشن شیشه ای دوجداره: مواردی که عایق صدا و دما الزام کارفرما باشد، از نوع دوجداره‌ها که در این زمینه بهترین عملکرد را ارائه می‌دهند، استفاده می‌شود.
  • پارتیشن شیشه ای فریم لس: سبکی مینیمالیستی و مدرن که در کنار پارتیشن شیشه ای تک جداره، از پرسفارش‌ترین‌ها به‌شمار می‌آیند. نبود پروفیل‌های آلومینیومی، سبکی مدرن را القا می‌کند.
  • پارتیشن شیشه ای فریم دار: این مدل در مواردی که استحکام بیشتری مدنظر باشد به‌کار خواهد آمد. پنل‌های شیشه ای با اتصال قاب‌ها و پروفیل‌ها به پنل شیشه ای کنار خود متصل می‌گردند.
  • پارتیشن شیشه ای هوشمند: با استفاده از یک کنترل در هر لحظه می‌توان پارتیشن را شفاف و یا مات کرد. در مواقعی که حفظ حریم خصوصی مورد نیاز باشد، پارتیشن شیشه ای هوشمند بسیار کمک خواهد کرد.
  • پارتیشن شیشه ای طرح دار: در اصول برندینگ پترن‌ها و الگوهایی در نوع گرافیکی ممکن است قرار داشته باشد. با طرح دار کردن پارتیشن می‌شود برندینگ را در محیط به جریان انداخت.
  • پارتیشن شیشه ای رنگی: کمک دیگری که به موضوع برندینگ می‌توان داشت، استفاده از رنگ در کنار طرح است. با شیشه‌هایی رنگی البته بصورت هوشمندانه که در ذوق مخاطب نخورد، موضوع برند معرفی و به جریان می‌افتد.
  • پارتیشن شیشه ای مات: در شرایطی که یک محیط همواره باید از لحاظ حریم خصوصی محافظت شود، با عملیاتی مانند سندبلاست کردن، می‌توان بخشی از شیشه یا تمام آنرا مات کرد.

پارتیشن شیشه ای فریم لس

قیمت پارتیشن‌ شیشه ای چقدر است؟

در تعیین قیمت پارتیشن شیشه ای پارامترهای بسیاری دخیل هستند. از مدل انتخابی، ویژگی‌های سفارشی، متراژ و نوع شیشه، میزان و نوع یراق‌آلات و فریم‌ها، طبقه نصب پارتیشن، موقعیت پروژه، شرکت تولیدکننده و… همگی این موارد تاثیر مستقیمی بر قیمت خواهند داشت. ما توصیه می‌کنیم قبل از هر اقدامی با یک تولیدکننده پارتیشن شیشه ای ارتباط برقرار کرده و در این زمینه مشاوره بگیرید تا انتخابی صحیح متناسب با محیط شما صورت گیرد.

در اینجا راه‌های ارتباطی با مجموعه پارتیشن وان؛ یکی از تولیدکنندگان برتر پارتیشن شیشه ای که سابقه طولانی در ارائه پروژه‌های باکیفیت دارد را به شما معرفی خواهیم کرد.

تلفن دفتر: ۰۲۱۲۶۲۱۶۱۲۲
تلفن همراه: ۰۹۱۹۳۱۰۷۶۸۵
آدرس: زعفرانیه، باغستان ششم، پلاک ۱۲۶۴، واحد ۱۸

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا