اکسل فهرست بها 1403 منتشر شد. 

فهرست بها 1403
مهندسی

بازار کار اتوماسیون صنعتی را بشناسید! از شرایط ورود تا میزان درآمد!

اتوماسیون صنعتی یا Plc که مخفف عبارت (Programmable Logic Controller) است، در صنایع مختلف برای خودکارسازی فرآیندهای صنعتی استفاده می‌شود. این ابزار در بسیاری از صنایع مثل خودروسازی، پلاستیک ‌سازی و … نیز کاربرد دارد. هم ‌اکنون برندهای معتبری مثل Plc دلتا، تجهیزات اتوماسیون صنعتی را با کیفیت عالی روانه بازار می ‌کنند.

در اتوماسیون صنعتی، امکانات بسیار کاربردی و مهمی وجود دارد که به اتومات کردن فرآیندهای مختلف کمک می‌ کنند. از جمله این تجهیزات، می‌توان به Hmi دلتا اشاره کرد که وظیفه نمایش داده ‌ها و کنترل آن ها را بر عهده دارد. Plc با استفاده از ابزارهای مانیتورینگ و کنترل کننده، توانسته‌ در صنایع و کارخانجات مختلف، نقشی موثر و کاربردی داشته باشد.

بازار کار اتوماسیون صنعتی بسیار پر رونق است. با پیشرفت جوامع، تمامی صنایع در تلاش هستند تا با کمک Plc، روند فعالیت ها را به‌ صورت خودکار انجام دهند. با توجه به این موضوع، می‌توان آینده درخشانی برای کسانی که وارد حوزه کاری اتوماسیون صنعتی می‌شوند، تصور کرد.

بازار کار اتوماسیون صنعتی در ایران

اتوماسیون صنعتی

Plc یکی از شاخه ‌های پردرآمد در صنعت است که جزو مشاغل فنی به ‌شمار می‌ آید. در تمام کشورهای جهان این حوزه کاری روز ‌به ‌روز پیشرفت می ‌کند، در ایران نیز Plc از این قاعده مستثنی نیست. تکنسین ‌ها و کارشناسان زیادی در حوزه اتوماسیون صنعتی در کشور ایران فعالیت دارند که درآمد بالایی از این روش به ‌دست می‌آورند.

  • Plc جزو مشاغل تخصصی است و باید حتما مهارت لازم برای ورود به آن را فرا بگیرید.
  • ابتدا باید با شرکت در دوره‌ های اتوماسیون صنعتی، دانش و مهارت کافی را به‌ دست آورید؛ سپس در صنایع مختلف مشغول به کار شوید و از این کار، کسب درآمد نمایید.
  • کشورهای پیشرفته جهان صنایع گسترده‌ تر و تولید محصولات بیشتری نسبت به ایران دارند؛ در این کشورها نیاز به اتوماسیون صنعتی بسیار احساس می‌ شود، برای همین افراد فعال در این زمینه درآمد بالایی دارند.
  • متاسفانه درآمد کارشناس‌ های داخلی نسبت به بسیاری از اتوماسیون ‌کارهای صنعتی در دنیا کمتر است، اما با این حال هنوز می‌توان روی این شغل به ‌عنوان یک کار پردرآمد در ایران حساب باز کرد.

شرایط ورود به بازار کار اتوماسیون صنعتی

اتوماسیون صنعتی

Plcman‌ یا کسی که در حوزه اتوماسیون صنعتی فعالیت دارد، برای پیشرفت باید همواره به ‌روز باشد و دانش و آگاهی‌ خود را در حوزه پی ‌ال ‌سی بالا ببرد. این افراد باید انواع سخت ‌افزارها را بشناسند و به ‌عنوان یک برنامه ‌نویس فوق ‌حرفه‌ای، آماده رو به‌ رویی با انواع چالش ‌های سخت و آسان شوند.

برای ورود به بازار کار Plc از این روش ۲ راه پیش ‌رو دارید که در ادامه شرح می‌دهیم:

ورود به بازار کار Plc به صورت مستقیم

در روش ورود به بازار کار اتوماسیون صنعتی به‌ صورت مستقیم باید توانایی ارتباط‌ سازی بالا و رزومه قوی و مناسبی داشته باشید. در این روش کافیست به‌سراغ آگهی ‌های استخدامی بروید تا در یک شرکت مناسب مشغول به کار شوید و درآمد‌زایی کنید.

برای ورود به بازار کار پی ‌ال ‌سی به‌ روش مستقیم باید تحصیلات دانشگاهی مرتبط نیز داشته باشید. تسلط در زبان انگلیسی نیز یکی از ویژگی‌های مثبت برای پی ‌ال ‌سی ‌کارها شناخته می‌ شود. بسیاری از شرکت‌ها نیز فقط در صورت داشتن رزومه قوی و سوابق کاری مرتبط، پروژه ‌های جدید به فعالان در این صنعت می‌دهند، بنابراین اگر قصد دارید مستقیما وارد بازار کار اتوماسیون صنعتی شوید، به این موارد توجه کنید.

در روش ورود به بازار به ‌شیوه مستقیم مزیت ‌هایی وجود دارد که از جمله آن ها می‌توان به تضمین آینده، حقوق مناسب، امکان ارتباط ‌سازی با شرکت‌ های به ‌نام، افزایش یادگیری و مهارت، دسترسی به بهترین و پیشرفته ‌ترین امکانات و همچنین راه‌اندازی شرکت شخصی اشاره کرد.

ورود به بازار کار Plc به صورت غیرمستقیم

در روش ورود به بازار کار Plc به ‌صورت غیر‌مستقیم مهارت ‌های ارتباطی به کمکتان می‌آید. در این روش کافیست با افراد فعال در این زمینه ارتباط برقرار کنید و از آن ها بخواهید پروژه ‌های کوچک و ارزان ‌قیمتشان را به شما بدهند. با این کار می‌ توانید مهارت ‌هایتان را افزایش دهید و به‌مرور وارد بازار کار حرفه ‌ای Plc شوید.

ورود غیر‌مستقیم به بازار کار Plc را به افراد مبتدی که هنوز دانش و مهارت کافی در این زمینه ندارند و رزومه‌ شان نیز قوی نیست، پیشنهاد می‌کنیم.

در ورود غیر مستقیم به بازار کار Plc مزیت‌ های مختلفی انتظارتان را می‌کشند که از جمله آن ها می‌توان به عدم ‌نیاز به رزومه، عدم‌ نیاز به تحصیلات دانشگاهی، فعالیت با افراد حرفه ‌ای به‌نام، برندسازی شخصی و … اشاره کرد.

میزان درآمد متخصص Plc

کارشناسان حرفه‌ ای Plc در کشور ایران درآمد مناسبی دارند. البته میزان درآمد آن ها ثابت نیست و به ‌مرور زمان با افزایش آگاهی بیشتر می‌ شود. با افزایش آگاهی‌ تان در این زمینه، شرکت ‌ها و کارخانه ‌های مختلفی متمایل می ‌شوند که با شما عقد قرارداد کنند.

اما کارشناس ‌های Plc چقدر درآمد دارند؟ در ادامه درآمد میانگین فعالان در این زمینه را بررسی می کنیم:

میزان درآمد متخصص Plc مبتدی

کسانی که ساده ‌ترین و ارزانترین پروژه ‌های Plc را قبول می‌کنند و تازه وارد این حوزه کاری شده‌اند، درآمدی میانگین بین ۸ تا ۱۶ میلیون تومان دارند.

میزان درآمد متخصص Plc متوسط

کسانی که حداقل ۱ یا ۲ سال در زمینه Plc سابقه کاری دارند و توانسته ‌اند روزمه نسبتا خوبی برای خود جمع کنند، درآمدی بین ۱۵ تا ۳۳ میلیون تومان دارند.

میزان درآمد متخصص Plc حرفه ای

افراد حرفه ‌ای که در بازار ایران شناخته شده ‌اند و بسیاری از شرکت‌ ها و کارخانه ‌ها قصد همکاری با آن ها را دارند، درآمدشان بین ۳۰ تا ۷۵ میلیون تومان است. این افراد فقط پروژه‌ های حرفه‌ ای را انجام می‌ دهند و در برخی مواقع فقط بخشی از یک پروژه را بر عهده می‌ گیرند.

حرف آخر، در بازار کار اتوماسیون صنعتی بدرخشید!

تنها راه پیشرفت در بازار کار اتوماسیون صنعتی، افزایش آگاهی و مهارت در این زمینه است. تا زمانی که دانشتان را ارتقا ندهید و پیشرفت نکنید، شرکت‌ های به ‌نام و معروف علاقه‌ ای به تنظیم‌ قرارداد با شما نخواهند داشت. Plc کارهای حرفه ‌ای سال ‌ها عمر خود را به ‌پای این حوزه کاری صرف می ‌کنند تا بتوانند پروژه ‌های بهتر و حرفه‌ای ‌تری را قبول کنند. بنابراین اگر شما به ‌تازگی وارد این حوزه کاری شده‌ اید، برای پیشرفت زمان بگذارید.

شما می ‌توانید در ابتدا به‌ صورت غیر ‌مستقیم شروع به کار کنید و سپس با ورود به بازار کار و گرفتن پروژه‌ های کوچک، زمینه رشد و پیشرفت تان را به‌ وجود بیاورید. میزان درآمد Plcman‌ از مبتدی تا حرفه ای، بین ۸ تا ۵۰ میلیون تخمین زده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا