مهندسی معماری

دیوار بتنی هوشمند سه بعدی

اولین “دیوار بتنی هوشمند” در جهان با لمس یک دست فعال می شود

 

 

دیوار بتنی هوشمند اولین باری که در جهان به صورت  دیجیتال طراحی شده است، به منظور تثبیت مادی در تفکر طراحی معماری، توسط بخش نوآوری NOWlab در bigrep طراحی شده است. این پروژه شامل تولید قالب بندی سه بعدی در مقیاس بزرگ تر می باشد ، که یک سطح سازگار از طریق سنسورهای خازنی تعبیه شده در ساختار بتن را فراهم می کند. 

با توجه به تیم طراحی، چاپ سه بعدی بازگشت تکنیک های ریخته گری بتن که از سایت های ساخت و ساز فعلی ناپدید شده است. تکنیک هایی که بعدها به صنایع ماهر تعلق داشت.با پورتال جامع مهندسین ایران همراه باشید.

دیوار بتنی هوشمند سه بعدی

با استفاده از یک bigrep چاپگر یک ۳D در آزمایشگاه immensa در دبی، NOWlab را توسعه داده است، حسگری روی صفحه نمایش بتن با استفاده از ۳D روی قالب چاپ شده است. استفاده از ابزارهای طراحی پارامتری در ترکیب با چاپ سه بعدی در مقیاس بزرگ، یک دیوار بتنی ترکیبی را به وجود می آورد که به تدریج از حالت بسته به حالت باز می شود. NOWlab معتقد است که چاپ سه بعدی می تواند به معماران کمک کند تا خود را به عنوان سازندگان اصلی قرن بیست و یکم بازگردانند و به آنها امکان کنترل مستقیم بر توسعه طرح های خود را بدهند.

دیوار بتنی هوشمند

حسگر دیوار توسط لمس دست در سطح بیرونی آن فعال می شود. این حسگر جاسازی شده  که از طریق ترکیبی از عناصر چاپ شده مختلف ۳D در ساختار دیوار ساخته شده است. طبق گفته NOWlab، این کاربرد یک سطح بتونی است. این امکان را برای هر سطح بتن قابل تصور فراهم می کند که تبدیل به یک سوئیچ شود.

 لامپ های سبک شش ضلعی، شبکه ی شش ضلعی را تطبیق می دهند که شکل آن از منطق کاشی کاری باستانی عربستان است.

 

این مقاله هارو از دست ندهید:

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک های مفید
دکمه بازگشت به بالا

دانلود فایل

لطفا برای دریافت لینک دانلود اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید.